Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam473
Toplam Ziyaret786208
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Anadolu Lisesi Mezunları Buluştu

 Mut Anadolu Lisesi Mezunları, düzenlenen kahvaltılı organizasyonda bir araya geldi.
Bulutbey Otel'de yapılan kahvaltıya; okul idarecileri, öğretmenler ve çok sayıda mezun katıldı.
 Okul öğretmenlerinden Yasemin Akpınar Yıldırım ve İrfan Karşı'nın organize ettiği Mut Anadolu Lisesi Mezunlar Buluşması, Kurban Bayramının 3. günü gerçekleştirildi. Buluşmaya katılanlar, hem bayramlaştı, hem de öğretmenleri ve okul arkadaşlarıyla okul yıllarını yâd etmenin mutluluğunu yaşadılar.
 Yapılan kahvaltının ardından bir konuşma yapan Öğretmen Yasemin Akpınar Yıldırım, böyle bir buluşmanın gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuşmasında meslek yaşamı ve Mut Anadolu Lisesindeki anılarından kesitler sunan Yıldırım; bu buluşmanın bir mezunlar derneği kurularak, kurumsal bir hale getirilmesi gerektiğini söyledi. Öğrencilere burs sağlamak amacıyla bu birlikteliğin dernekleşmesi gerektiğini söyleyen Yıldırım, “Bu mezunlar bir araya geldiğinde, büyük bir kuvvet doğar” dedi.
 Mezunlar Buluşmasının mimarlarından Öğretmen İrfan Karşı da yaptığı konuşmada; 29 yılını geride bıraktığı meslek yaşamında, Mut Anadolu Lisesi mezunlarını bir araya getirme isteğinin gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu paylaştı. Mut Anadolu Lisesi mezunlarını birlik ve beraberlik içinde görmek istediğini belirten Karşı, “Benim gözümde hepiniz kır çiçeklerisiniz, hepinizi görmekten çok mutlu oldum” diyerek duygularını dile getirdi.
 2004 yılında kurulan Mut Anadolu Lisesinin ilk müdürü Celalettin Cengiz yaptığı konuşmada, burada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Cengiz, bu buluşmanın kurumsallaşmasını ve dernekleşmesini diledi.
 Okulun çok zor şartlar altında kurularak buralara geldiğini söyleyen Mut Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Çelik ise konuşmasında, şu anda en çok rağbet edilen okullardan biri olduklarını kaydetti. Mezunlar buluşmasının gelenekselleştirilerek, gelecek yıllarda katlayarak devam etmesini istediklerini belirten Çelik, katılımcılara ve organizasyonu gerçekleştiren öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti.
 Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen Mezunlar buluşmasında daha sonra, okul öğretmen ve öğrencileri duygu ve düşüncelerini paylaştılar; okul yıllarındaki anılarını tazelediler. Bazı mezun öğrencilerin taklitleriyle şenlenen buluşma, hatıra fotoğrafı çekimi ve yapılan sohbetlerin ardından sona erdi. (Mut RengaRenk Haber Merkezi)

1098 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın