Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam533
Toplam Ziyaret786268
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Sivil Polis İle Vatandaş Arasında Silahlı Gerginlik

 İlçemizde, 16 yaşındaki çocuğu darp ettiği öne sürülen Kaymakam koruması sivil polis memuru ile mahalle sakinleri arasında silahlı gerginlik çıktı.
 İddialara ve edindiğimiz bilgilere göre olay; Kurban Bayramının ilk günü (Cumartesi), saat:11.30 civarında, Mut'un Yapıntı Mahallesi'nde bulunan Gürsel Aydın'a ait benzinlikte meydana geldi.
Yapıntı Mahallesi sakinlerinin anlattıklarına göre olay şöyle gelişti:
 02 EH 199 plakalı özel otomobiliyle Kaymakam koruması sivil giyimli polis memuru G.Ö., Yapıntı Mahallesinde bulunan ve Gürsel Aydın'a ait olan benzinlikte, 33 U 2143 plakalı motosiklet sürücüsü 16 yaşlarındaki D.A.Ö. isimli çocukla hafif hasarlı trafik kazası yaptı. Kazada, polis memurunun özel aracında hafif sıyrıklar oluştu.
 Kaza sonrası motosiklet  sürücüsü D.A.Ö., korkudan motosikleti ile kaçmaya çalıştı. Polis memuru ise özel aracı ile çocuğu arkasından kovalamaya başladı. Yaklaşık 1 kilometre asfalt yol ve yaklaşık 200 metre mahalle içerisinde süren kovalamaca; Polis Memuru G.Ö.'nün çocuğun motosikletine aracının tamponuyla iki defa çarpması ve çocuğun motorla birlikte yere düşmesiyle son bulur. Hızını alamayan polis memuru, yerdeki çocuğa eline aldığı değnekle vurmaya ve tekmelerle darp etmeye başlar.
 Mahalle sakinleri, duydukları gürültü ve çocuğun feryadı üzerine olay mahalline gelir. Mahalle sakinleri olaya müdahale eder ve Kaymakam koruması sivil polis memuru G.Ö.'nün üzerine yürürler. Bunun üzerine linç korkusu yaşayan G.Ö. "Ben polisim!” diyerek, bir elinde telefon diğerinde tabanca mahalle sakinlerinden kaçmaya çalışır ve bu sırada silahını 5 kez ateşler. Seken kurşunlardan birisi mahalle sakinlerinden Ü.E. isimli kadını bacağından yaralar. Yaralanan Ü.E. hemen Mut Devlet Hastanesine kaldırılır ve tedavi edilir. Burada Ü.E.'nin anlattıkları hakkında tutanak düzenlenir.
 Daha sonra polis memurunun telefonla görüştüğü Jandarma olay mahalline gelir ve soruşturma başlatılır.
 Olayla ilgili görüşünü aldığımız Yapıntı Mahallesi Muhtarı, olayın görgü tanığı olduğunu ve olayın mahalle sakinlerinin anlattıkları gibi geliştiğini tasdik etti. (Mutilcemiz Net HaberServisi)

893 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın