Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam438
Toplam Ziyaret786173
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Hüseyin Yeşil "Sıfırı Konuşma Şansımız Yok"

Mut Belediyesi'nin 6 aylık icraatını değerlendiren Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yeşil: “Sıfırı konuşma şansımız yok.” dedi.
5. Olağan Kongreleri hakkında yapılan basın açıklamasının ardından, medyanın sorularını yanıtlayan Ak Parti Mut İlçe Başkanı Hüseyin Yeşil; Mut Belediyesi'nin şu ana kadar olan icraatları konusundaki soruya çarpıcı yanıtlar verdi. 6 aylık süreçte Mut Belediyesi'nin mazeretten başka bir şey üretmediğini savlayan Yeşil, “Mut Belediyesi 31 Mart'tan bugüne kadar ilçemizin kalkınması adına bir artı hizmet ortaya koyamadı. Yani sıfırı konuşma şansımız maalesef yok. Sıfır hakkında yorum yapma hakkımızda maalesef yok” dedi.

BELEDİYE MAZERETTEN BAŞKA BİRŞEY ÜRETMİYOR

Ak Parti Mut İlçe Başkanı Av. Hüseyin Yeşil, partilerinin 5. Olağan Kongreleri hakkında basın açıklaması yaptı ve kongre süreci hakkında kamuoyuna bilgiler verdi. Parti binasında yapılan ve Ak Parti İlçe Yönetimi ile partililerin katıldığı basın açıklamasının sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hüseyin Yeşil; Mut Belediyesinin yerel seçimlerden bugüne kadar olan icraatlarını değerlendirdi. Mut Belediyesini hiçbir şey yapmamakla eleştiren Yeşil, “Keşke Mut Belediyesi, 31 Mart'tan bu güne kadar ilçemizin kalkınması adına bir artı hizmet ortaya koyabilseydi de, şunu yaptılar, ama şunu da eksik yaptılar diyebilseydik” şeklinde konuştu. Başkan Yeşil şunları söyledi: “Yani sıfırı konuşma şansımız maalesef yok. Sıfır hakkında yorum yapma hakkımızda maalesef yok. Altı aylık süreçte gördüğümüz ve izlediğimiz Mut Belediyesi şu ana kadar ortaya hiç bir şey koymayan, hizmet üretme anlamında tek adım atmayan, her şeye mazeret üreten, özellikle Ankara'nın da desteğiyle 2009-2014 yılları arasında yapılan ve aslında bitirilen hizmetlere sahip çıkmanın dışında ortaya bir şey koyamayan bir Mut Belediye Başkanlığı var.” Başkan Yeşil eleştirilerinin devamında, “Dolayısıyla, iş üreten hata yapar ve eleştirilir ya da meyve veren ağaç taşlanır, derler. Maalesef üretilen bir şey olmadığı için siyaset yapacak ve söyleyecek elimizde malzeme yok” ifadelerini kullandı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Yeşil şunları söyledi: “Mut Belediye Başkanlığı 6 aydır mazeretten başka bir şey üretmedi. İnşallah bundan sonra birlikte yaşadığımız bu ilçe adına ortaya bir şey koymaya çalışır. Her ne kadar rakip olsak ve farklı partilerde olsak da ilçemiz için yapılabilecek atılabilecek her türlü adımda Ak Parti olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Ama atılacak her adımı siyasi malzeme yapmamak şartıyla bu ilçe için yapılabilecek her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu ben burada açık yüreklilikle söylüyorum. Şu bir gerçek ki; Büyükşehir Yasası sebebiyle yapılabilecek işlerin ve hizmetlerin % 80'i belediyenin yetkisinde. Biz bize düşeni yapmaya varız. Tabi ortada, üretmeye var olan bir belediye varsa.” (Mut RengaRenk Haber Servisi)



900 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın