Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam603
Toplam Ziyaret786338
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mut ADD'de Görev Değişimi

 Muzaffer Kılıç'ın görevi bırakmasıyla boşalan ADD Mut Şubesi Başkanlığına, Nurşen Özkan getirildi. Görevi devralan Nurşen Özkan, yaptığı basın açıklamasıyla yönetim kurulu üyelerini tanıttı.
  Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Mut Şubesi Yönetim Kurulu; İstanbul'a yerleşerek görevinden istifa eden Muzaffer Kılıç'ın yerine, Nurşen Özkan'ı Başkanlığa getirdi. ADD Mut Şubesi Başkanlığına getirilen Nurşen Özkan, yaptığı basın açıklamasıyla yönetim kurulu üyelerini ve görevlerini Mut kamuyoyuyla paylaştı.  ADD Mut Şubesi Yönetim Kurulunda şu isimler yeraldı: Nurşen ÖZKAN (Şube Başkanı), Rahşan KAYA (Başkan Yardımcısı), Ersin TEKİN (Yazman), Ali İskender FİŞEK (Sayman) ve Üyeler Turgay ÖZDEMİR, Arif ERDEM, Halil ÖZKAN.
          Aynı zamanda Mut Belediye Meclis Üyesi de olan ADD Mut Şubesi Başkanı Nurşen Özkan, dernek binasında yaptığı basın açıklamasında; Şube Başkanı Muzaffer Kılıç'ın ailevi nedenlerden dolayı İstanbul'a yerleşmek zorunda kalarak görevinden istifa ettiğini söyledi. Yönetim Kurulu Kararı ile ADD Mut Şube Başkanlığına seçildiğini belirten Özkan, “Yeni oluşturulmuş yönetim kurulu ile beraber Atatürkçü Düşünce Felsefesine uygun çalışmalarımızı azim ve şevk ile daha ileri götürmek hedefimizdir” dedi.
      Çalışmalarında halkımızın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Özkan, Atatürkçü Düşünceyi yaymak ve yaşatmak için özellikle cesur ve kararlı gençleri bünyelerinde görmek istediklerini kaydetti. Ülkemizin üzerinde kâbus gibi karabulutlar dolaşmakta olduğunu belirten Özkan, şunları söyledi: “Can ve mal güvenliğimiz tehlikedir. Adalet mekanizmasının dişlileri maalesef işlememektedir. İç barışımız ciddi tehlike altındadır. Zorunlu olmadıkça savaş bir cinayettir diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Yurtta Sulh Cihanda Sulh Felsefesi çöpe atılmış mezhepler üzerinden savaş tellallığı yapılmaktadır. Bizler savaşa karşıyız Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan her kim olursa olsun kardeş biliriz. Atatürkçü Düşünce'ye göre, yaşamda en gerçek yol gösterici bilim ve tekniktir. Bilim ve tekniğin dışında yol gösterici aramak bilgisizliktir, doğru hedeften sapmaktır.”
       Mustafa Kemal'in fikirlerini anlamak ve uygulamak için halka, özellikle gençlere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirten Özkan, “Derneğimizin yaşaması için gönüllü bağışlara ihtiyacımız vardır. Kısıtlı bütçemiz ile 10 yüksek öğretim öğrencimize, 4'de ortaöğretim öğrencimize 15 Kasım 2014 ile 15 Haziran 2015 tarihleri arasında burs vereceğiz. İmkânlar ölçüsünde bu sayıları arttırmak önceliğimizdir” şeklinde konuştu.
      Basın açıklamasının son kısmında Atatürk'ün, “Herkes Ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli, memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle çalışmayı görev edinmelidir” sözlerini paylaşan ADD Mut Şubesi Başkanı Nurşen Özkan, “Cumhuriyet sevdalısı çalışkan, bilgili, ilkeli ve dürüst gençler yetiştirerek; ülkemizi Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çağdaş toplum, üst düzey refah seviyesi ve medeniyet yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.



852 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın