Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam597
Toplam Ziyaret786332
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

PTT 174 Yaşında

 PTT'nin 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Mut Şube Müdürlüğünde kutlama programı düzenlendi. PTT Mut Şube Müdürü Mustafa Yeşildal ile personelleri tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakılarak başlayan programdan sonra bir konuşma yapan PTT Şube Müdürü Mustafa Yeşildal, PTT'nin 1840 yılından bu yana hizmette sınır tanımayan bir anlayış ve şuur ile hizmet eden bir kuruluş olduklarını vurguladı.
 PTT'nin kuruluşunun 174. yıl dönümünü kutladıklarını belirten Yeşildal, yeni hizmet organizasyon yapılanması ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi olarak hizmet yolculuğunu sürdürdüklerini dile getirerek, evrensel standartların üzerine hizmet vermeyi temel ilke edindiklerini ifade etti.
 174. kuruluş yıl dönümü heyecanı yaşadıklarını da ifade eden Yeşildal, “PTT, 2013 yılında şirketleşerek, Posta Telgraf Teşkilat Anonim Şirketi adı altında daha aktif çalışmaya başlamıştır. Bir kamu kuruluşu olan PTT çalışmalarını, posta, lojistik (kargo-kurye) ve bankacılık olmak üzere üç dalda yürütmektedir. Daha hızlı, güvenilir ve ucuz politikası ile piyasada bankalarla, özel lojistik kurum ve kuruluşlarla rekabet etmektedir. Büyük bir müşteri potansiyeline sahip olan PTT, vatandaşlarımıza daha rahat hizmet sunabilmek için, hizmet verdiği alanda, benzer hiç bir kuruluşun bu kadar geniş hizmet ağı bulunmamaktadır. Hizmet verdiği araçları da yenilenen PTT, bu araçların hizmete girmesi ile gücüne güç katacaktır” şeklinde konuştu.
 Yeşildal, PTT'nin dünyada haberleşme alanında yaşanmakta olan gelişmeleri aynı anda, hatta bir adım önde takip ederek uygulamaya koyduğunu kaydetti.

687 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın