Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam59
Toplam Ziyaret780816
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Vali Çakacak'tan Yeni Yıl Mesajı

 Mersin Valisi Özdemir Çakacak, güçlü ve daha yaşanabilir bir Mersin'i ortak akılla ilin tüm dinamikleriyle birlikte oluşturmanın çabası içerisinde olduklarını vurgulayarak, Mersinlilerin yeni yılını kutladı.
 Mersin Valisi Özdemir Çakacak, güçlü ve daha yaşanabilir bir Mersin'i ortak akılla ilin tüm dinamikleriyle birlikte oluşturmanın çabası içerisinde olduklarını vurgulayarak, Mersinlilerin yeni yılını kutladı.
 Vali Çakacak, yayınladığı yeni yıl mesajında, sevinçleriyle, üzüntüleriyle 2014 yılını geride bırakırken yeni bir yıla yeni umutlarla girmenin heyecanını paylaştıklarını belirtti. Çakacak, mesajında şunları kaydetti: "Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde başladığımız Mersin Valiliği görevinde, ülkemizin cennet köşelerinden biri olan Mersin'in güzel ve sıcak insanlarına hizmet etme onurunu taşıyoruz. Yeni bir yıla girerken ortak paydamız olan her alanda gelişmiş, güçlü ve daha yaşanabilir bir Mersin'i ortak akılla ilimizin tüm dinamikleriyle birlikte oluşturmanın çabası içerisindeyiz. Halkımızın refah ve huzuru için halkımızdan aldığımız güçle ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda kalkınması, sahip olduğu değerlerin korunması ve yaşatılması amacıyla insan odaklı, güler yüzlü hizmet anlayışıyla başlattığımız çalışmalara aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Sevginin, hoşgörünün, barışın kenti Mersin olarak huzur ve barış ortamının korunması, sahip olduğumuz kaynaklarımızla daha fazla artı değer üretilmesi hedefinde vatandaşlarımızla, tüm kurumlarımızla işbirliği içerisinde geleceğe umutla yürüyoruz. Yeni yılda da en büyük zenginliğimiz olan birlik ve beraberliğimizi koruyarak, birbirimize daha çok kenetlenerek, sevgi ve kardeşlik temelinde hem ilimizi hem de ülkemizi daha yaşanabilir kılmak için yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Bu duygularla, tüm Mersinli hemşehrilerimizin yeni yılını kutlar, 2015 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum."

991 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın