Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam721
Toplam Ziyaret782473
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mustafa Demir "İlçe Başkanlığıı Yarışında Bende Varım" dedi

5 Ocak 2015 günü MHP Mut İlçe Başkanlığı  binasında yapılan Basın Toplantısı'nda  Mustafa Demir ilçe başkanı adayı olduğunu açıkladı. Mustafa Demir yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Çok kıymetli dava arkadaşlarım, misafirlerim ve kıymetli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.
 Öncelikle sizlere kendimi tanıtmak isterim. Yudumunuzun en güzide ilçesi olan Mut'un öz bir evladıyım. İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Bir önceki yönetim kurulunda görev aldım, aynı zamanda 2014 yerel seçimlerinde değerli belediye başkanımızla birlikte mahalle ve köy toplantılarında ve projelerinde aktif olarak görev aldım.
 Ülke ve ülkü sevdalısı olarak, Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş'in başlatmış olduğu davanın gönül eriyim.
Olayları akıl süzgecinden geçirerek, istişare ederek değerlendirmek iyi bir yöneticinin ve yönetimin vasıflarındandır. Şu an için Milliyetçi Hareket Partisi muhalefet partisidir, ancak 2015 yılı seçimlerinde iktidar partisi olacağımız için Mut ilçemizin Mersin'e yakışır bir konuma gelmesi ve gerekli yatırımların yapılması için elimizden geleni fazlasıyla yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.
 Bu kutsal görevde  yola çıkmış olduğum arkadaşlarımızla birlikte mahalle mahalle köy köy gezerek herkesi ve her kesimi dinleyerek ve kazanarak ülkemize, kutsal davamıza hizmet için burada olduğumuzu bilmenizi isterim.
Beraber  çalıştığımız dava arkadaşlarımıza adilce ve saygı ile yaklaşacak ayrılığa gayrlılığa izin vermeyeceğiz. Ülkemizin üstünde çok büyük kara bulutlar dolaşmaktadır. Bu kara bulutları dağıtmak kafa tutmak, Türklük düşmanlarına ders vermek için bugün burada toplanmış bulunmaktayız, tekrar hoş geldiniz sefalar getirdiniz ve bana güç verdiniz.
 Asıl olan mensubu olduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi'nin üyelerini azaltmak değil, çoğaltmak, diri tutmak ve her şeyden önemlisi birlik beraberlik için Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanlığı'na adayım.
Hepinize, işinize gücünüzü bırakıp gelerek bana destek verdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Vatanımıza milletimize devletimize ve kutlu davamıza hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

1297 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın