Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam631
Toplam Ziyaret782383
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Belediye Meclisi 2015'in İlk Toplantısını Yaptı

Mut Belediyesi 2015 yılı Ocak ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısı meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
İlçemiz Yatırtaş Mahallesi  149 ada 217 parsel'in 11.11.2014 tarih ve 6815 sayılı dilekçeye istinaden imar planı tadilat talebi görüşülmek üzere imar komisyonuna havale edildi.
Uygulama İmar Planı tadilatları arasında yer alan Meydan Mahallesi Sarıtaş Mevkiinde 2 adet park alanında trafo yeri ayrılması için imar planı tadilatı görüşüldü.
Meclise havaleli evraklar arasında yer alan konular içerisinde yer alan 2015 yılında sözleşmeli personele verilecek ücretin belirlenmesi, 2015 yılında meclis başkan ve üyelerine verilecek huzur hakları, 2015 yılında komisyon üyelerine verilecek huzur haklarının görüşülmesi, 2015 yılında zabıta personeline verilecek aylık maktu fazla çalışma ücretinin belirlenmesi , Şoförler Odası'nın şehir içinde trafik akışını düzenlemek için oluşturulan alt komisyon kararı konuları görüşüldü.
  Gündem Maddeleri dışında konularda fikir alışverişi ve sohbetin yer aldığı meclis toplantısında, ilçemizde faaliyet gösteren içkili mekanların açılış ve kapanış saatlerinin belirlenmesi, kanun hükmünde belirlenen çalışma şartlarına uygun olup olmadıkları konusunda uyarılarda bulunup, kanuna aykırı işyerleri hakkında gerekli işlemlerin yapılacağı belirtildi. İlçemizin kanayan yarası olan otopark konusu ile ilgili bir dizi açıklamaların yer aldığı topaltının devamında ilçemiz İnönü Caddesi, Hükümet Caddesi, Prof. Hüseyin Gezer Caddesi, Atatürk bulvarı üzerinde süreli park uygulaması yapılması halinde ilçe trafiğinde bir rahatlama olacağı için konu ile ilgili  fikir alışverişinde bulunuldu.

945 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın