Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam377
Toplam Ziyaret771888
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP İlçe Başkanı D. Ali Çerekçi'den Teşekkür Beyanatı

 Kıymetli Milliyetçi Hareket Partililer, sevgili Mut'lu hemşehrilerim, saygıdeğer basın mensupları;
 11 Ocak 2015 Pazar günü yapmış olduğumuz ilçe kongremiz, ilçemizde demokrasi ve kardeşçe yarışın bir örneği olarak hafızalarda yer edecektir. Kongre salonumuza büyük bir heyecan ve istekle uzak köylerden gelen delegelerimiz ve bu coşku merasimini sadece izlemek ve katkı sunmak için sabahın erken saatlerinde soğuğa aldırmadan gelen partililerimize sonsuz teşekkürler ediyorum. Aurıca kongremize teşrif eden diğer siyasi parti ve STK temsilciliklerine, sendika ce vakıf yöneticilerine, ilçe dışından gelerek katkı veren misafirlerimize, partisiz tüm Mut halkına teşekkür ediyorum.
 Siyasette kavga etmeden, kucaklaşarak ve sonuçlara rıza göstererek yarışmanın ne kadar güzel olduğunun dersini veren kongremizden çıkan sonuç, birlik ve beraberlik olmuştur. Kongremizin ardından hiç vakit kaybetmeden, çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edecek ve 2015 genel seçimlerine şimdiden hazırlanacağız.
 Davaya hizmet sevdasıyla yola çıkan bizlerin hizmet aşkımıza ve kararlı kadroların iktidar yürüyüşüne hiçbir şer odağının engel olamayacağını gösteren kardeşlik kongremizde yarışan ve kaybeden hiçbir kimse yoktur. Sadece tek bir kaybeden vardır. O da partimizin büyümesine, güçlenmesine engel olmaya çalışan, şahsi çıkarlarını davanın üzerinde gören ve hedeflerine bugün olduğu gibi yarında asla ulaşamayacak olan nifak merkezleridir. Delegasyıonumuz her zaman söylediğimiz ve güvendiğimiz gibi bu odaklara ülkücüye yakışır biçimde cevap vermiştir. İki listenin yarıştığı bu seçimde kardeşliğimiz ve dostluğumuzu kimsenin bozamayacağını herkese ilan ettik. Söz verdiğim gibi kimseyi ötelemeden ve ötekileştirmeden herkesi kucaklayacak ve desteklerini alarak bütünleşeceğiz.
 Unutulmamalı ki partimiz çoğalarak büyüyecek ve büyüyerek iktidara ulaşacaktır. Kimler büyümekten rahatsız oluyorlarsa bilinsin ki iktidar yürüyüşümüzü engellemeye çalışıyordur.
 Mart 2014 mahalli seçimlerinde kazandığımız başarıyı daha yukarılara taşımak arzusunda olan teşkilatımız MHP'nin 2015 iktidar hedefinde üzerine düşen vazifeleri eksiksiz yerine getirecektir. Bu dönemde çalışmalarımıza destek olacak olan tüm gönüldaşlarımızı kenetlenmeye bir ve beraber olmaya davet ediyorum.
 Kongremize katkı sağlayan herkese, çalışmalarımızda gece gündüz omuz omuza olduğum, çoğu zaman uykusuz ve yorgunluğa rağmen dimdik ayakta olan yönetim kadroma, delegasyonumuza ve tüm partili dava arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum.

Durmuş Ali ÇEREKÇİ
MHP Mut İlçe Başkanı



839 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın