Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam582
Toplam Ziyaret772521
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP D. Ali ÇEREKÇİ İle "Yola Devam" Dedi

 Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresi yapıldı. Kongrede 2 başkan adayı yarıştı. 401 delege ile büyük bir Demokrasi örneği sergilenen ilçe kongresinde 383 delege oy kullandı. Kullanılan oyların 248'ni alan Durmuş Ali Çerekçi Milliyetçi Hareket Partisi Mut ilçe başkanı oldu. Çerekçi, seçimin ardından yaptığı konuşmada, Partimize yakışır bir kongre gerçekleştiğini ifade ederek, "Birlik ve beraberlik içinde yapılan seçimler sonucunda partimizin delegeleri bizi bir kez daha bu kutsal göreve seçti. Biz de Mut halkına hizmet vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Seçim sonunda 2 aday ve Mut Belediye Başkanı  Nebi Yılmaz kol kola Milliyetçi Hareket Partisi ilçe binasına yürüdüler. Partide konuşma yapan adaylar kazananın Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu vurgulayarak birlik beraberliğin daha da artacağını söylediler.
Durmuş Ali Çerekçi Başkanlığındaki MHP Mut İlçe yönetim kurulu; Mustafa Düzenli, Kasım Çelik, Cavit Nizamlıoğlu, İbrahim Ak, Elif Çetin, Hasan Gül, Hüseyin Işık, Kamil Aydın, Habip Yalçın, Oktay Gezer, Mehmet Kaya, Ali Günendi, Habip Kaya, Saim Tekin, Mehmet Eski, Mustafa Ünan, Mithat Eşim, Mehmet Keven'den oluştu.
Yeni yönetim kurulu üyelerini kutluyor, başarılar diliyoruz.

931 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın