Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam30
Toplam Ziyaret778658
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Belediye Başkanı Yılmaz "Gazeteciler Gününde" Basınla Buluştu

 Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz tarafından "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla düzenlediği yemekte ilçemizde görev yürüten basın mensuplarıyla bir araya geldi.
 "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz tarafından Bulutbey Otel'de verilen yemeğe MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi, MHP Mut İlçe Başkan adayı Mustafa Demir, AA. Muhabiri Ahmet Güler, İHA Muhabiri Hasan Çetin, DHA Muhabiri Murat Sözeri, Yerel Basın temcileri olarak Abdurahman Aydın, Osman Çağlar, Fatma Gürdal, Mustafa Habacı, Bilal Büyüktatlı,  Mehmet Gürbüz ve Kamil Aydın katıldı.
 Günün anlam ve önemine dair yemekte bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, Sizin gibi değerli bir mesleğe sahip gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler gününü kutlarım. Sizlerin olmadığı bir ortam asla düşünemiyorum diyen Yılmaz ;“Dünyada demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan basın, düşünce ve haber alma özgürlüğünün en önemli aracıdır. Birey ve kitleler arasındaki haberleşmeyi sağlayan basın büyük sorumluluklar üstlenmektedir. Günümüzde asil milletimizin vicdanına objektif bir ses olması için basın ve çalışanlar üzerine büyük sorumluluklar düşmektedir. Milletimizi bilgilendirmek ve kamuoyunun hakkı olan her konuda tarafsızlığından taviz vermeden, etki ve baskı altında kalmadan, hür ve özgür bir şekilde yayıncılık anlayışı ile hizmet vermesi muhakkak ki kaçınılmaz bir vazifedir. Bu duygu ve düşüncelerle şerefli görevini taviz vermeden yerine getiren tüm çalışan gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutlarım” ifadelerini kullandı.
 Gazetecilerin eleştirilerini uyarı olarak göreceklerini ifade eden Yılmaz, "Eleştiri yapanları düşman kabul etmeyeceğiz. Olaylara ötekileştirme veya yandaş medya anlayışı çerçevesinde bakmayacağız. Amacımız Mut'a hizmet olacaktır. Tarihi ve kültürel değerlerimizi ortaya koyacak minyatür müzesi oluşturacağız” diyerek sözlerini tamamladı.
 Yemeğe katılan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolaysıyla gösterilen bu ilgiden dolayı Başkan Yılmaz'a teşekkür ettiler.

851 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın