Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam514
Toplam Ziyaret772453
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CHP İlçe Örgütü Görevden Alındı

CHP Mut İlçe Örgütü Görevden Alındı Yeni Atama Yapıldı
 CHP Mut İlçe Örgütü geçtiğimiz hafta içerisinde görevden alınarak Fatma Aysel Eğilmez başkanlığında yeni yönetim atandı.
 CHP Mut İlçe Başkanlığı görevinden alınan Nurşen Özkan, Mersin İl Örgütünün böyle bir karar almasına anlam veremediklerini belirterek, "Şu an şaşkın bir durumdayız. İlçe Başkanı Mehmet Saydam milletvekilliğine aday adayı olmasından dolayı 19 Aralık 2014 tarihinde CHP Mut İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti. CHP ilçe yönetimi bunun üzerine toplandı. Alınan kararla ilçe başkanlığına beni seçip yönetimimle birlikte Mersin il merkezine bildirdik ve benim ilçe başkanlığım onandı. Aradan 1 ay geçmesiyle birlikte il merkezinden gelen yazıyla şok olduk. Yönetim olarak görevden alındık” dedi.
 Mut CHP İlçe Başkanı olarak atanan Fatma Aysel Eğilmez ise yaptığı açıklamada, “Damdan düşer gibi bir atama oldu. 20 Ocak 2015 tarihinde Mersin İl Başkanlığından gelen bir yazı ile il yönetim kurulunun olağanüstü toplantısında alınan kararla ben ilçe başkanlığına, Ali Gün, Mehmet Yıldız, Ali Yılmaz ve Muhammet Taç yönetim kurulu üyesi olarak atandık. 1 ay içerisinde partiyi olağanüstü kongreye götürerek seçim yapacağız” diye konuştu.
 CHP’de bundan sonra nasıl bir süreç işleyeceği, sancıların durulup durulmayacağı ileriki günlerde yeni sürprizlerin de çıkabileceği kulağımıza gelenler arasında.

872 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın