Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi46
Bugün Toplam588
Toplam Ziyaret784175
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Kask Hayatını Kurtardı

 Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün taktığı kask, hayatını kurtardı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Mersin Antalya D-400 Karayolu üzerinde ilçe postanesi karşısında meydana geldi. Antalya istikametinde giden Musa Sabah'ın (22) kullandığı 33 V 9514 plakalı motosiklet, seyir halindeyken, Sezgin Ş. yönetimindeki 33 KES 46 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kaskı takılı olan motosiklet sürücüsü başının üzerine asfalt zemine çakıldı.
Yerde acı çeken yaralı sürücünün bilincini kaybetmemesi için kaza yerindeki polis ve vatandaşlar büyük çaba harcadı. Ambulans gelinceye kadar sürücüyle sohbet eden trafik polisi, “Bir şeyin yok. Sen kaska şükret. Musa kendini kaybetme, bırakma kendini. Uyuklama. Sakın uyuklama, tamam mı” diyerek şoka girmesini engellemeye çalıştı.
Polisin ardından bir başka vatandaş da yaralı sürücüyle sohbeti sürdürerek, “Bacaklarını hissetmiyorsun, kımıldamıyoruz. Böyle bekliyoruz. Sakin ol. Bir şey yok. Ailene polis ağabeyler haber verdi. Sakin ol, bekleyeceğiz. Korkacak bir şey yok” dedi. 
Yaralı sürücü kaza yerine gelen ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Vücudunda kırıkları bulunan kazazedenin durumunun iyiye gittiği öğrenildi.Motosikletin deposundan yola boşalan benzin de itfaiye ekipleri tarafından temizlendi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.  (sondakika.com)

1117 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın