Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi61
Bugün Toplam603
Toplam Ziyaret784190
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP İl Başkanı Kılıç; "30 Mart'taki Zaferimizi İleriye Taşıyalım"

 MHP Mersin İl Teşkilatı, 15 Şubat'ta yapılacak olan il kongresine hazırlanıyor. Kongre için çalışmalarını sürdüren ve kongrede yeniden aday olan MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Mut'ta partilileriyle buluştu. Bulutbey Otel'de verdiği yemekte partililerine seslenen Kılıç, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 30 Mart yerel seçimlerinde Mersin'de, MHP tarihinde görülmemiş bir başarı yakaladıklarının altını çizen İl Başkanı Kılıç, bu başarının daha da ileri taşınması gerektiğini söyledi. 7 Haziran'daki genel seçimde Türk Milletinin varlığı ve bütünlüğünün oylanacağını belirten Kılıç, partililerinden ve delegelerden destek istedi.  Kılıç, “Gelin bize destek verin, 7 Haziran'da ikinci zaferimizi milliyetçi ülkücü harekete yaşatalım. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Maceracılara prim vermeyelim. Daha da büyüyerek, iktidara yürüyelim” dedi.
 Millyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Teşkilatı ve İl Başkanı Sebahattin Kılıç tarafından, Bulutbey Otel'de verilen yemeğe; Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi, Mut Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Mehmet Serbes, çevre ilçe MHP İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
 Yemekli toplantının açılışında konuşan MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi, kongrede yeniden aday olan MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç'a açık desteğini ilan etti. “Yola çıktığımız insanı yarı yolda bırakmayız” diyen Çerekçi, “Hepsine açık yüreklilikle şunu söyledim: 'Ben Sebahattin Başkanımla geldim, gerekirse onunla da giderim' dedim. Kendi adıma, başkanımı da desteklerseniz çok mutlu olurum” şeklinde konuştu. Çerekçi, normal hayatındaki yapısını, siyasette de sürdürmek çabasında olduğunu ifade etti.
 Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmasına, 30 Mart yerel seçimlerinde verilen destek ve emeklere teşekkür ederek başladı. Bu göreve gelmenin zor olduğunu ve zorun başarıldığını kaydeden Yılmaz, “Ama inanın hem Mersin'de, hem ilçede ayakta kalmak daha zor. Onun için daha çok çalışmalıyız, daha çok gayret etmeliyiz. Ben bu konuda bunu yapacağınızdan eminim. Ama en önemlisi, 7 Haziran'daki ülkenin geleceğini ilgilendiren seçim. Onun için ben her zamankinden daha çok 7 Haziran'a sarılmanızı, çabalamanızı gayret göstermenizi bekliyorum” dedi.
 Toplantıda Gülnar Belediye Başkanı ve Anamur MHP İlçe Başkanı da birer konuşma yaptı.
 Partililere ve il delegelerine seslenen MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç ise; ilçe kongrelerinin tamamlandığını, 15 Şubat'ta yapılacak il kongresiyle sürecin tamamlanacağını ve 21 Mart'ta ise iktidar kurultayı olarak nitelendirdiği 11. Kurultayın yapılacağını kaydetti.
 15 Şubat'ta yapılacak olan il kongresinde yeni ve güçlü ekibiyle birlikte il başkanı adayı olduğunu açıklayan Kılıç, “Bu nedenle hem yeni seçilen ilçe teşkilatlarımızı tebrik etmek, hem de il delegelerimizle tanışmak amacıyla bu toplantıyı tertip etmiş bulunuyoruz. Bu davete icabetinizden dolayı teşekkür ediyor, hoşgeldiniz diyorum” dedi.
 İlçe kongreleriyle teşkilatlarının yenilenip tazelendiğini, kongrelerin birlik beraberlik ve huzur içerisinde geçtiğini kaydeden İl Başkanı Kılıç, kongrelerde delegelerin özgür iradelerine müdahalede bulunmadıklarının altını çizdi. Kılıç, “Bu kongrelerde teşkilatımız genel seçimlerin yükünü kaldıracak, genel seçimlerde başarıyı yakalayacak, Mersin'de bizi zafere ulaştıracak ülküdaşlarımızla donatılmıştır” dedi.
 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde, Mersin'de MHP'nin tarihinde görülmemiş bir başarı yakaladıklarını belirten Kılıç; bu başarıda her ülküdaşının emeği ve alınteri bulunduğunu, bu başarının teşkilat ve belediye başkan adayları arasında tesis edilen uyum ve koordinasyon eseri olduğunu söyledi.
 Önlerindeki 7 Haziran 2015 genel seçimlerinin milletimiz açısından çok önemli olduğunu belirten Kılıç, şöyle konuştu: “Bu seçimde Türk Milletinin varlığı ve bölünmez bütünlüğü oylanacaktır. Bu nedenle kırgınlıklarımızı ve küskünlüklerimizi bir kenara iterek, 7 Haziran seçimlerine hazırlanmamız gerekmektedir. Gelin bize destek verin, 7 Haziran'da ikinci zaferimizi milliyetçi ülkücü harekete yaşatalım. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Maceracılara prim vermeyelim. Daha da büyüyerek iktidara yürüyelim. İşimiz çok, zamanımız dardır. Mersin'de 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde kazandığımız başarıyı, 7 Haziran'a taşıyalım. 5, hatta 7 milletvekili çıkaralım. Hatta alayını alalım. Bu başarıya ulaşmak bizlerin ellerinde. Elbirliğiyle, güç birliğiyle, birlik ve beraberliğimizi bozmadan, gelin bu hedefi gerçek kılalım. Sıradanı değil, imkansızı talep edelim.”
 Yerel seçimlerde Büyükşehiri kazanarak bir hayali gerçek kıldıklarını ifade eden İl Başkanı Sebahattin Kılıç, il kongresinde destek istedi.
Haber - Foto : Rengarenk Haber

917 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın