Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi61
Bugün Toplam601
Toplam Ziyaret784188
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CHP Nurşen Özkan'la Devam Dedi

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Örgütü'nde, merakla beklenen kongre sonuçlandı. İki adayın yarıştığı kongrede, Nurşen Özkan CHP Mut İlçe Başkanı oldu.
 Mut Ziraat Odası Konferans Salonunda yapılan ve yoğun ilgi gösterilen Olağanüstü Genel Kurula; CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Ali Rıza Öztürk, Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Aday Adayları, CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP'li Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, çevre ilçelerden CHP'li başkanlar ve çok sayıda partili katıldı. Kongreye katılan konuklar arasında; Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi ve diğer partilerden temsilciler de yer aldı.   
Kongrenin açılış konuşmasını CHP Mut İlçe Başkanı Fatma Aysel Eğilmez yaptı ve kongrenin hayırlı olmasını diledi. Divan Başkanlığının oluşturulmasının ardından, adaylar Nurşen Özkan ve Turgay Özdemir birer konuşma yaptı. Yapılan konuşmaların ardından, seçimlere geçildi.
 Yapılan seçimler neticesinde, 98 oy alan Nurşen Özkan, CHP Mut İlçe Örgütünün yeni başkanı oldu. Diğer aday Turgay Özdemir ise 83 oyda kaldı. Seçimlerde toplam 189 delegeden 181'i oy kullandı. Kullanılan tüm oylar geçerli sayıldı.
Buna göre, Nurşen ÖZKAN baş-kanlığındaki 14 kişilik Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu: Hatice ASLAN, Uğur BÜYÜKÇETİN, Elife CAN, Ahmet DURMUŞ, Selcan EŞİM, Bayram Ali GÖZ, Adil GÜMÜŞ, Abdülkadir KAYA, Ayşe KUTBAY, Cemal ÖZ, Mehmet ÖZAY, Halil ÖZKAN, Gülay ŞİMŞEK ve Mehmet YILDIZ.
 Kongrenin sonuçlanmasının ardından her iki aday el ele vererek partilileri selamladı. Rakibini tebrik eden ve herkese teşekkür eden Turgay Özdemir, kazananın CHP olduğunu belirtti ve bundan sonra da partisi için çalışmaya devam edeceğini söyledi.
 CHP Mut İlçe Örgütü'nün Yeni Başkanı Nurşen Özkan, tüm herkese teşekkürlerini sundu. (Haber - Foto : Abdurrahman AYDIN - Rengarenk Haber)

1196 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın