Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam384
Toplam Ziyaret783405
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Küçük Yaşta Alt Yapıdan Milli Takım'a Seçildi

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mersin bölgesinde 200 genç futbolcu arasından, 3 elemeden de başarı ile geçerek, Milli Takım'a seçilen altyapı oyuncusu Mehmet Kürşat Benli'ye başarılar diledi.
Silifke Belediyesporda alt yapı futbolcusu olan 2002 doğumlu Mehmet Kürşat Benli ve teknik heyet, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'u makamında ziyaret etti. 18 kişilik kadroya seçilen Benli, Antalya'da yapılacak olan Milli Takım kampına katılacak.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Silifke'de genç ve yetenekli futbolcularımızı yetiştirmeye devam ediyoruz. Milli Takım'a seçilen gencimizi kutluyorum. Silifke'de yeni Selçuk Şahinler, Tufan Esinler, Mehmet Şıralılar, İnan Uçallar, yetiştirmeye ve Türk futboluna kazandırmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, çevik ve zinde olabilmeleri için sporu sevdirmeliyiz. İlçemizde bu alanda kendini geliştiren cevherlerimiz var. Onların geleceklerine engel olmayalım. Yıllardır gençlerimize futbolu ve çeşitli spor dallarını sevdirmek ve tanıtmak için mücadele veriyoruz. Bunun önemi ve bilincinde olarak, çocuklarımızın yeteneklerine destek olalım" dedi.
Teknik heyet ve Mehmet Kürşat Benli, Başkan Dr. Mustafa Turgut'a spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü teşekkür etti.



989 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın