Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam487
Toplam Ziyaret782971
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Polis Haftası Etkinlikleri Başladı

Polis haftası münasebetiyle Mut ilçe Emniyeti Müdürlüğü tarafından Bulutbey Otel'de, şehit yakınları, gaziler, aileleri ve daire amirlerine sabah kahvaltısı verildi.
Düzenlenen sabah kahvaltısına İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hakan Şen, Jandarma Üsteğmen Volkan Başaran, Müftü İbrahim Köksal, Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, Mal Müdürü Sayit Dilek, Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Kasım Pınar, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney, Daire Amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Şehit polisler için ilçe Müftüsü İbrahim Köksal tarafından okunan dualarla başlayan sabah kahvaltısında konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, “Can ve mal güvenliği için çalışan emniyet teşkilatımızın polis haftasını en içten duygularımla tebrik ediyorum. Şehit olmuş kardeşlerimize, arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize Allahtan uzun ömür ve acil şifalar diliyorum” dedi.
Geriye dönüp şöyle bir baktığımızda 15-20 yıl öncelere göre gerçekten polis teşkilatı insanlarımızın güvendiği, inandığı ve samimiyetle kucakladığı bir kuruma doğru ilerlediğini görüyoruz, bu gelişmeden de gayet memnun olduğumu belirtiyorum, diyen Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, “Bizleri şehit yakınları ve gazilerimizle buluşturan emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Mut İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney de vatan uğruna şehit düşenlere ve gazi olanlara minnet borçlu olduklarını ifade etti. Duygusal anların yaşandığı etkinlik, şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile birlikte sabah kahvaltısı yapıldıktan sonra sona erdi.



986 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın