Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam43
Toplam Ziyaret782527
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Enerjisa'dan Borçlu Abonelere Yapılandırma İle Ödeme Kolaylığı

İlçe Tarım Müdürlüğü toplantı salonunda Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, başkanlığında yapılan toplantıda, Enerjisa enerjisi kesik olan yeni abonelik işlemleri borçlu abonelerin durumu aboneliğin devri konusunda uzlaşma sağladı.
Mut İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda Koordinatörlüğünü yapan kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Borcu olan Tüzel kişiliğe ait trafonun borcu ödendiği yada makul bir yapılandırma ile ödemeyi taahhüt ettiği takdirde enerjinin verileceği , trafonun devir işlemleri için beklemeksizin enerjinin verilmesi ve devir işlemlerini 31.12.2015 tarihine kadar yapılması Sözleşmesi Enerji-SA tarafından borcu nedeniyle fesih olanların defaten 30.04.2015 tarihine kadar borcunu ödediği takdirde sözleşmenin devam edeceği, enerjinin verileceğini be-lirtti. İlçe Tarım Müdürü Levent Abaş'ta abone-liğin devrinde alınacak gü-vence bedelinin 2 taksitte ödenmesi.
Yapılandırmalarında muhatabı olarak 16-17 Nisan’da Mut'ta eleman gö-revlendirileceği , ¼ oranındaki kısmın ödenmesi kalan kısmın 3 taksitte takip eden aylarda ödenmesi karara bağlandığını, Özel abonelerinde borçlarını 4.Md. ye göre ödenmesi kararını Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Enerjisa yetkilileri İsmail Küçük ve Şükrü Sarımsaklı'ile karar alındığını belirten Abaş, Çiftçilerimizin mağduriyeti bu toplantı sonunda giderilmiş oldu dedi. Toplantıya Kooperatif başkanları, mahalle muhtarları ve çiftçiler katıldı.



2618 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın