Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam217
Toplam Ziyaret783238
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP'den Milletvekili Aday Tanıtımı

MHP Mersin Milletvekili Adayları, düzenlenen programile basına ve kamuoyuna tanıtıldı.
21 Nisan Salı günü ilçemizde düzenlenen programa MHP Mersin İl Başkanı Sabahattin Kılıç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Buranhettin Kocamaz, MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Milletvekili Adayları Oktay Öztürk, Ali Yücelen, Baki Şimşek, Ali Öz, MHP Kadın Kolları Başkanı, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fatih Serbes, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.
MHP İl Başkanı Sabahattin Kılıç burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının ömrünü tamamladığını ve Türkiye'nin MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi. Kılıç, “7 Haziran 2015 tarihinde yapı-lacak olan genel seçimlerde Mersin Milletvekili Adaylarımız şu an sizlerle birliktedir. Aday adaylığı döneminde köy köy, belde belde, ilçe ilçe gezen ve MHP'nin iktidar yürüyüşünde azimle yılmadan, durmadan gayret gösteren çalışan tüm aday adaylarımıza buradan sizlerin huzurunda teşek-kürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bu yürüyü-şümüzde adaylarımız ve teşkilatlarımız bundan sonra daha fazla ve daha azimli bir şekilde çalışmalarını sür-dürecektir. Belirlediğimiz adaylarımız birbirinden değerli ve kamu oyunda yoğun tevec-cüh görmüş şahsiyetlerdir. Biz Mersin'imizin makus tarihini ve daha önemlisi ülkemizin makus tarihini değiştirmek için MHP'nin tek başına iktidar olması için tüm gücümüzle çalışacağız. Adaylarımız sa-mimiyet duygusunu esas alarak çıktıkları bu yürüyüşte değerli halkımızın desteği ile 8 Haziran sabahı inşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çok daha zor bir göreve soyu-nacaklardır. AKP iktidarı ülkemizi ekonomik kaosa, bölünmelere, ayrımcı tu-tumlarıyla kutuplaşmaya, yok-sulluğa ve karanlığa sürük-lemiştir. Türk Milleti olarak hak etmediğimiz bir noktada olduğumuz artık herkesin malumudur. Halkımız artık yalanlara, yolsuzluklara, ihanet şebeklerine, verilmeyen hiz-metlere dur demek için yeni bir çıkış noktasına yönelmiştir. Bu seçimlerde çıkış için seçtiği yol ve yol arkadaşı MHP olacaktır" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından il başkanı Mhp Mersin İl Başkanı Kılıç ve beraberindeki heyet esnaf ziyareti gerçek-leştirdi.



1048 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın