Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam49
Toplam Ziyaret782533
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Fotoğraf Çekimi Kursu Açıldı

Karacaoğlan Ortaokulu ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında fotoğraf çekimi kursu açıldı.
Karacaoğlan Ortaokulu ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında fotoğraf çekimi kursu açıldı. Karacaoğlan Ortaokulu Müdürü Ramazan Ali Söğüt, öğrencilerin açılan kursla fotoğraf makinelerinin özelliklerini ayırt edebilme, ortama uygun fotoğraf çekebilmeyi öğrendiklerini söyledi.
Uygulamalı fotoğraf çekimi gezisi de yapacaklarını belirten Söğüt, kursiyerlerin bu sayede fotoğrafçılık bilgilerinin daha da artacağını aktardı. Fotoğraf eğitmeni Ahmet Güler de kursa 80 öğrencinin katıldığını ve gruplar halinde çekimlere başladıklarını söyledi. Kursta fotoğraf makinelerinin özelliklerini ayırt edebilme, temel ayarları yapabilme ve ortama uygun fotoğraf çekmeyi öğrettiklerini aktaran Güler, "Kurs sayesinde hem uygulamalı fotoğraf çekimi yaptırıyoruz hem de tarihi mekanları öğrencilere tanıtma ve farklı açılardan fotoğraf çekmelerini sağlıyoruz" diye konuştu. Güler, kurs boyunca çekilen fotoğrafların yıl sonunda sergileneceğini sözlerine ekledi.



544 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın