Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam389
Toplam Ziyaret783410
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Telefon Dolandırıcıları Jandarma Ekiplerince Yakalandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, cep telefonu ile aradıkları şahsa kendilerini polis olarak tanıtıp, 30 bin lira para ve 20 çeyrek altın isteyen 2 kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Tarsus'un Gülek Ma-hallesi'nde oturan bir şahsa önce ev telefonundan ulaşan kimliği belirsiz 2 kişi, ken-dilerini polis olarak tanıtıp, 'terör örgütünce kuyumcu soygununda kimliğiniz ele geçti' diyerek, dosyadan isminin çıkarılması karşı-lığında 30 bin lira para ve 20 çeyrek altın talebinde bu-lundu.
Bunun üzerine kızı aracılığı ile durumu jandarma ekiplerine bildiren şahıs, daha sonra kendisine cep telefonu ile ulaşan dolan-dırıcıların belirttiği adrese, içerisinde para ve altın bulunan siyah çanta ile gitti. Bu sırada bölgede tertibat alan jandarma ekipleri, siyah çantayı almak için gelen 2 dolandırıcıyı Gülek Mahal-lesi'nde köy meydanında suçüstü yakaladı.
Mahalleli tarafından linç edilmek istenilen do-landırıcılar, gözaltına alın-dıktan sonra jandarma ekip-lerince bölgeden uzak-laştırıldı.
Adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden biri tutuklandı.



777 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın