Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam359
Toplam Ziyaret783380
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Aile Son Anda Kurtarıldı

Belediye meclis üyesinin evinde çıkan yangın, korku dolu anlar yaşattı. Yangından son anda kurtarılan meclis üyesi, eşi ve iki çocuğu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü 06.00 sularında ilçemiz Pınarbaşı Mahallesi Pazartesi Pazarı civarında bulunan Mut Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunca Çelik'in evinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden komşuları ev sahibine haber verdi. Evi yanan Mustafa Tunca Çelik, eşi Aysun Çelik, çocukları Duru (1,5) ve Ahmethan (5) yanmaktan son anda kurtarılarak 112 ambulanslarla Mut Devlet Hastanesine oradan da Tarsus'a sevk edildi.
Söndürme çalışmalarında yetersiz kalan Mersin Büyükşehir İtfaiye ekiplerine, Orman İşletmesi'ne bağlı arozözlerler de destek verdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yangın esna-sında meydana gelebilecek patlamalarda olası yaralanmalara karşı yangın mahallinde geniş güvenlik önlemleri aldı.
Yangında herhangi bir can kaybı olmazken, Mustafa Tunca Çelik ve üst komşusunun evi oturulmaz hale geldi.
Mersin Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçlarının yetersiz ve düzenli çalışmaması vatandaşları kızdırdı. İlçede önem verilmesi gereken itfaiye araçlarının olduğunu ifade eden vatandaşlar, “yazıklar olsun bir yangın esnasında belediye itfaiye araçları sıfır sayılacak noktada. En önemli bir mesele olan yangın araçları hala eski olup yenisinin neden gelmediği konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz her halde Mut ilçesini düşünmediğinden kaynaklanıyor. Allah’tan binalarda büyük bir yangın olsa Orman işletmesinin arazözleride olmasa halimiz kül. Bu konuda Başkan Kocamazı göreve davet ediyoruz” dediler.
Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.



1015 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın