Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam181
Toplam Ziyaret783202
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP Mut İlçe Başkanı Çerekçi; “19 MAYIS MİLLİYETÇİ KARARLILIKTIR”

MHP Mut İlçe Baş-kanı Durmuş Ali ÇEREK-Çİ,19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj ya-yımladı.
Cenab-ı Allah'ın himayesi ve aziz milletin fedakarlıklarıyla Samsun'da başlayan tarihi yolculuğun başkent Ankara'da cumhuriyetle birlikte sonuca ulaştı-ğını belirten Başkan ÇEREKÇİ şunları kaydetti: “Türk milleti en ağır şartlada dahi yılgınlık göstermemiş, yenilgiyi peşinen kabullenecek gaflet ve korkaklığın pençesine düşmemiştir. 19 Mayıs; milletimizin kutlu bir silkinişi, destansı bir uya-nışı ve dirilişidir”.

MİLLETİMİZ KENDİ KADERİNİ KENDİSİ TAYİN ETMEK İSTEMİŞTİR

Sömürgeci güçlere karşı Milletin dirilişine dikkat çeken Durmuş Ali ÇEREKÇİ; “Aziz milletimiz, sömürgeci güçlerin dayattığı ve tutsak-lığı esas alan bağımlı ve onursuz bir geleceği Sam-sun'da reddetmiş, kendi kaderine bizzat kendisi yön vermek için inisiyatifi ele almıştır. Bu itibarla 19 Mayıs, milli varlığın canlanışı, milli devletin müjdesi, dönemin küresel dengelerini baştan ayağa değiştiren milli mücadele şuurunun doğu-mudur.
19 MAYIS MİLLİYETÇİ BİR KARARLILIKTIR

“19 Mayıs; Türk milletinin istikbaline sahip çıkışının tarihe mal olmuş milliyetçi kararlılığıdır. Topla, tüfekle ve tek taraflı çalışan anlaşma masa-larıyla hedeflerini gerçekleştiremeyenler, Samsun'dan yakılan özgürlük meşalesini söndüremeyecekler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arka-daşlarının mirasına zarar veremeyeceklerdir.”

TÜRK GENÇLİĞİNE BÜYÜK SORUMLULUKLAR DÜŞMEKTEDİR
Milli ve manevi değerlerimizi tahrip ve imha etmek için, bu defa da yerli taşeron kullanmaya girişenler, içerideki maşalarıyla dün alamadıkları sonuçları bugün almaya çalışmaktadırlar. Bu noktada Türk Gençliği'ne büyük sorumluluklar düşmektedir lakin geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin, Türkiye'nin bugünkü manzarasını ibretle ve endişeyle takip ettikleri açık ve nettir.
Türk gençliğinin, dünün muhterem hatıralarına mutlaka sahip çıkaca-ğına, art niyetlilere ve çanak tutanlara fırsat vermeyeceklerine yürek-ten inanıyorum.
Temennim, her bir gen-cimizin huzurlu, mutlu ve gelecek kaygısı taşımadan yaşayacağı günlere yakın bir zamanda ulaşmalarıdır.
Bu vesileyle büyük Türk milletinin ve değerli gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum.
Bağımsızlık mücadelesi neticesinde, bizlere vatan kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; milli mücadele kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyor, muhterem anılarını hürmet ve hayranlıkla yad ediyorum.”



909 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın