Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam471
Toplam Ziyaret782955
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MUTLULAR Mustafa Yıldızdoğan’la Coştu

Ülkücü camianın güçlü sesi Mustafa Yıldızdoğan, Mut Ülkü Ocaklarının gerçekleştirdiği konser organizasyonu ile Mut'ta sahne aldı.
İlçemiz Kale içi Festival Alanında düzenlenen programa Mersin Ülkü Ocak-ları Başkanı Zeynel Uğur, MHP Milletvekili adayları Ali Yücelen, Baki Şimşek, Mehmet Ali Gökmen, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz'ın yanı sıra vatan-daşlar katıldı.
Programda açılış ko-nuşmasını yapan Mut Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Mehmet Serbes, "Biz de yürek, samimiyet, cesaret vardır. Türkiye sevdası, bayrak gibi dalgalanmaktadır. Türkiye'nin vicdanı ve gönüllerin eseridir. Bazıları birlik ve beraberlik görmek istiyorsa tertemiz vicdanları, tertemiz yüzleri burada, toplanan bu kalabalıkta tanısın.” dedi.
Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Zeynel Uğur, MHP Milletvekili adayları Ali Yü-celen, Mehmet Ali Gökmen, Baki Şimşek, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi birer konuşma yaptılar.
MHP ilçe başkanı D. Ali Çerekçi konuşmasında : “Saygıdeğer Hemşeh-rilerim, Değerli Dava Arkadaşlarım, ülkücü bozkurtlar, Asenalar, Hepinizi Yüce Allah'ın selamıyla selamlıyorum, Mut Ülkü Ocaklarımızın organize ettiği konser programımıza teşriflerinizden dolayı hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Değerli Dava arka-daşlarım, hepinizin bildiği gibi ülkücü hareket bu ülkenin sarsılmaz teminatıdır.
Ülkü Ocaklarımız, Türk İslam davası uğruna bireyler yetiştiren, nitelikli ve eğitimli mücadelesiyle örnek teşkil eden kutsal bir misyondur.
“Gençler hepiniz birer Türk bayrağısınız. Bayrağı lekelemeyin, kirlet-meyin ve yere düşürmeyin” diyerek bizlerin ışığı ve düsturu olan Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'i bu vesileyle rahmetle anmak istiyorum.
“Cesaret, yüreklilik ve atılganlık olmayan hiçbir dava başarıya ulaşa-maz”. Ve bizler bu bilinçle hareket ediyoruz.
Türklüğü bedeni-miz, İslamiyeti ruhumuz kabul ederek, milletimize hizmet ediyoruz.
Bizim davamız, bizim Milliyetçiliğimiz, aziz milletimizi ve vatanımızı sev-mektir. Milletimizin karşılaştığı tehlikelere karşı her fedakarlığı göze almaktır.
Davamızın ülkemize kazandırdığı gençler, ülkü ocaklarımızda yetişmiş nice cevherler dün olduğu gibi bugün de ülkemize var gücüyle hizmet etmektedir.
Davamızın peşinden gittiği siyasi hareket, bu ülke için canını dişine takarak çalışan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde, Türkiye'nin dört bir yanında Milli Diriliş için yürü-mektedir.
Çünkü Milliyetçi Hareket, Milli vicdanın sesidir ve milletimiz bu sese kulak vermektedir. Bizim partimiz, İcazet partisi değildir, teslimiyetçi zihniyet değildir. Tam aksine teröre destek veren hainlerin karşısında duran tek güvenli limandır, bu ülkenin kendi özbenliği ve milli varlığıdır.
7 Haziran seçimleri yaklaşmaktadır. Ülkemiz son derece kritik bir tercih aşama-sındadır. Ülkemiz bölücü aponun tavsiyeleriyle hareket eden bir iktidardan bıkmış, vatanın parsel parsel satılmasından ve 17-25 çetesinin yüzsüzce kol kola gezmesinden bezmiştir.
Hırsızın, suçlunun, soyguncunun ve vatan hainliğinin cezasız kalacağını sananlar, 7 Hazirandaki milli dirilişle hüsrana uğrayacaktır. Bu diriliş Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü düşüncenin egemen olmasıyla sağlanacaktır. Çünkü aziz milletimiz çaresiz değildir. Çare elbette Milliyetçi Hareket Partisidir.
Ülkesini ve milletini seven, nitelikli kadrolar partimizden aday olmak-tadır. Partimize olan teveccüh ve davamızın yetiştirdiği isimler bizleri gururlandırmaktadır.
Bizim adaylarımız Apo'ya övgüler yağdırma-maktadır. Bizim aday-larımız Mersin'in o güzel dokusunu ve kültürünü yerle bir etmemiştir. Bilakis bizim adaylarımız ülkesi için can siper çalışan, davasına sadık ve vatanperver yiğitlerdir. Allah davamıza emek veren herkesten razı olsun.
Kıymetli dava arkadaşlarım, Sizlere şunu bir kez daha ifade etmek istiyorum, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bizim yegane vatanımızdır ve öyle kalacaktır. Bu ülke üzerinden pazarlık edenler elbette milletimizin bize vereceği destekle helak olacaklardır .
Hainlerin, hırsızların, 17- 25 çetesinin he-sapları ve pusulaları 7 Haziran'da şaşacaktır.
Sözlerimin sonunda, Katılımlarınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Böyle-sine güzel bir organizas-yona imza atan ülkü ocak-ları teşkilatımızı kutluyorum. Üstlendiği sorumluluğun bilincinde oldukları için her bir ülkücü kardeşime huzurlarınızda teşekkür ediyor, hepinizi Allah'a emanet ediyor, saygılar sunuyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bizimle Yürü Türkiye!” diyerek sözlerini tamamladı
Konuşmaların ardın-dan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı.



813 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın