Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam442
Toplam Ziyaret782926
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Mahalle Muhtarları Bilgisayara Kavuştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, vatandaşlara daha hızlı hizmet verilmesi amacıyla aldığı 102 adet bilgisayar, ilçemiz mahalle muhtarlarına dağıtıldı.
Mut Belediyesi konferans salonunda yapılan bilgisayar dağıtımına Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Mersin Büyükşehir Mut Koordinasyon Şube Müdürü Hüseyin Salgur ve muhtarlar katıldı.
Bilgisayar dağıtımı öncesi bir konuşma yapan Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, “Herkes kendi bölgesinde, sorumluluk alanı içerisindeki problemleri çözme noktasında her türlü farklılığı bir kenara bırakarak, bölgesindeki insanlara hizmet etmenin yollarını arayacak. Sizler aslında belediyelerin uzanan birer kolusunuz. Sizlerle diyalog içerisinde olmamızı ve çözüm yollarını birlikte yürütmemiz için bu bilgisayarların çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.
Hediye edilen bilgisayarlarla, muhtarların hizmet kalitelerini arttıracaklarının altını çizen Başkan Yılmaz, “Bilgisayarların dışında en kısa sürede yazıcı ve İnterneti de muhtarlarla buluşturacaklarını ve İnternet ücretinin Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağını ” belirtti.
Özellikle köyden mahalleye dönüşmüş bölgelerimizde sorunlar çok olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Son üç yılsonunda yolu yapılmamış, içme ve sulama suyu sorunu olan bir mahallemiz kalmayacak. Bizler yapamayacağımız hiçbir sözü vermeyiz. Gece gündüz çalışarak verdiğimiz sözleri harfiyen yerine getiririz. Bize güvenenlerin karşısına başı dik olarak çıkarız” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından Başkan Yılmaz 102 muhtara bilgisayarlarını tek tek takdim etti. Muhtarlarla beraber Belediye binası önüne çıkan Başkan Yılmaz, Büyükşehir Bele-diyesi'nden gelen sıfır Ambulans, Makam otomobili, Yol temizleme aracı ve çöp toplama aracının tanıtımını yaptı.



840 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın