Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam500
Toplam Ziyaret782252
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Mut Belediyesi Haziran Ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Başkanlık eden Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, gündem maddelerini okumak üzere Muhammet Ali keskin'e söz verdi. Gündemin ilk maddesi olan açılış ve yoklamanın ardından 2. maddede bulunan İmar Komisyonuna İlgili Evrakların Ha-valesi görüşüldü. İmar komisyonu ile ilgili evraklar içerisinde bulunan gündem maddeleri oylamaya sunularak yapılan oylama sonucunda gündem maddeleri imar komisyonuna havale edildi.
Meclise havaleli evrakların görüşüldüğü toplantıda Cumhuriyet Ma-hallesi'nde bulunan Karanfil Sokak'ın ismi Nane Sokak, Meydan Mahallesi'nde bu-lunan Ardıç Sokak'ın isminin Kıbrıs Sokak olarak değiştirilmesi yapılan oylamayla kabul edildi. Meclise havaleli evraklar içerisinde bir diğer gündem maddesi olan encümen üyeliği seçiminde yapılan oylamada 11 kabul, 10 ret oy sonucu ile Ali Rıza Konya Encümen Üyeliğine, Yedek Katip Üyeliği seçiminde 18 kabul, 3 ret oy sonucu ile Volkan Şeker yedek Katip Üyeliğine, Abdullah Kestel Tarihi Kentler Birliğine seçildi.
Meclis toplantısının sona ermesinin ardından kayısı festivali ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, bazı aksaklıkların yaşandığı festivalde genel anlamda bakıldığı zaman son yılların en güzel festivali olduğunu belirtti.



883 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın