Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam480
Toplam Ziyaret781638
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Festivalin Akşam Programı Coşkulu Geçti

53. Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivalinde ilk gün sahne alan Armağan Aslan, Ali Altay ve Gökçe hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Konser başlama saatinde yine elektriklerin kesilmesi vatandaşı kızdırdı. Bilinçli yapıldığına inanan vatandaşlar bunların unutulmayacağını söyledi.
Mut Şehir stadında festivalin akşam bölümünde gerçekleşen konserde ilk olarak sahne alan Armağan Aslan ve Ali Altay, yaklaşık üç saat boyunca söylediği şarkılarla hayranlarını eğlendirdi.
Ali Altay'dan sonra sahne alan ünlü sanatçı Gökçe, hayranlarına söylediği şarkılarla hem coştu hem de coşturdu.
Özellikle hayranlarından telefonlarının ışıklarını açarak havaya kaldırmasını isteyen Gökçe, Mut'ta bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivalini kutladı. Gökçe, alanı dolduran hayranlarına coşkulu saatler yaşattı. Seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden seyirciler gönüllerince eğlendi.

Ali Rıza Yılmaz, İrem Derici, Murat Başaran Festivalin İkinci Günü Hayranlarını Coşturdular

Festivalin ikinci gününde sahne alan Ali Rıza Yılmaz, Murat Başaran ve İrem Derici hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.
Mut Şehir Stadı'nda festivalin ikinci akşamı gerçekleşen konserde ilk olarak sahne alan Ali Rıza Yılmaz ve Murat Başaran, yaklaşık iki saat boyunca söyledikleri şarkılarla hayranlarını eğlendirdi.
Murat Başaran'dan sonra sahne alan ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici, söylediği şarkılarla hem coştu hem de coşturdu. Sanatçıyı yakından görmek için erkenden konser alanını dolduran Mut'lular sabırsızlıkla konserin başlama saatini beklediler.
Konseri izleyenler arasında, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güney ve ilçe halkı yer aldı.
Konserde, yaklaşık 1,5 saat kadar sahnede kalan ünlü sanatçı İrem Derici, sevilen şarkılarını Mut'lular için seslendirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Mut halkının bu denli ilgi göstermesine ve hep bir ağızdan şarkılarına eşlik etmesine teşekkür eden sanatçı, sahnede yaptığı şovları ile Mut'luları coşturdu. Özellikle hayranlarından telefonlarının ışıklarını açarak havaya kaldırmasını isteyen İrem Derici, Mut'ta bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek Mut Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'ni kutladı. Seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden seyirciler gönüllerince eğlendi.
Konserin sonunda Başkan Yılmaz, Ali Rıza Yılmaz, Murat Başaran ve İrem Derici'ye teşekkür ederek İrem Derici'ye günün anısına dalında Kayısı bulunan Kayısı ağacı ve zeytinyağı hediye etti.



997 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın