Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam414
Toplam Ziyaret782166
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Jandarma Koyun Hırsızlarına Geçit Vermedi

İlçemize bağlı Kadıköy mahallesinde ki ağıldan koyun çaldığı iddia edilen zanlılar jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Kadıköy mahallesinde Gürsel Yıldız'a ait 10 adet koyun cumartesi akşamı ağılından çalındı. Pazar sabahı koyunlarının çalındığının far-kına varan Gürsel Yıldız olayı Jandarmaya ekiplerine bildirdi. 3 gün boyunca süren takip sonucunda koyunlar Elbeyli mahallesinde ki bir ahırda yakalanarak sahibine teslim edildi.
Koyunları çalınan Gürsel Yıldız, koyunlarımı şüphe ettiğim şahsı takip ederek buldum dedi ve olayı şöyle anlattı, “Cumartesiyi pazara bağlayan gece evin ahırından koyunlarım çalındı. Pazar sabahı ahıra bir baktım koyunlarımın 10 tanesi eksik. Koyunlarımı ararken Deveci mahallesindeki yüksek okulun arkasında şüphelendiğim şahsı gördüm. Sıkıştırınca şaşırmalı cevap verdi. Benimde onun yaptığı içime doğdu. Bu şahsın Elbeyli mahallesinde bir akrabası var onun keçisini alma bahanesiyle o ahıra bir bakmak için Elbeyli mahallesine gittim. Ahıra girdiğimde birde ne göreyim benim çalınan 10 koyun ahırın içinde. Olayı hemen Jandarma ekiplerine haber verdim. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çalınan koyunlarımı tespit ederek bana teslim etti. Çok mutluyum” dedi.
Jandarma ekiplerinin şüpheli olarak yakaladığı A. S., M. Y. ve K. K. alınan ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye çıkarılan A. S. serbest kalırken M. Y. ve K. K. tutuklanarak Silifke Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.



1004 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın