Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam98
Toplam Ziyaret780406
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP Mut İlçe Başkanı D. Ali Çerekçi’den Basın Açıklaması

Saygıdeğer hemşerilerim, sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.
Hepimiz 7 Haziran seçimlerinde, ülkemiz ve geleceğimiz için oy kullandık. Yurt genelinde seçmenlerimizin sandığa büyük oranda gitmesi ve iradesini sandığa yansıtması, ülkemiz demokrasisi adına son derece sevindirici bir gelişme oldu.
AKP'nin çılgınlıklarına, vatan üzerinden tavizlerine, bölücü teröristlerle kol kola yürüyüşlerine, teslimiyetçi zihniyetlerine, kibir ve gururla gözü dönmüş makamını taşıyamamış ve adaletsiz seçim maratonu tezgahlamış olan Erdoğan'a milletimiz geçit vermemiştir.
Ülkemiz genelinde partimiz; milletimizin teveccühleriyle 72 ilde ve toplamda %33 oranında oyunu arttırarak, mecliste 80 milletvekiliyle yerini almıştır.
Aziz milletimize Milliyetçi Hareket Partisine vermiş olduğu desteklerden ötürü şahsım ve teşkilatım adına sonsuz teşekkür ediyorum.
Emin olunuz ki, Milliyetçi Hareket Partisi mecliste milli vicdanın sesi olmaya devam edecek ve iktidar yürüyüşüne yarın yeniden seçim varmış gibi canla başla çalışarak devam edecektir. Milletimizin bizlere yüklemiş olduğu sorumluluğun farkındayız. Davamız millet davasıdır ve karşılığını bu aziz milletimiz bizimle yürüyerek vermiştir.
Seçim süreci boyunca, partimiz gerek ülke genelinde gerekse Mut'ta kasıtlı bir linç ve karalama kampanyalarına göğüs germiştir. Ancak içeride ve dışarıda bütün zorluklara karşı Mut teşkilatı dimdik ayakta durmuştur. Çeşitli senaryolar türetenler, bu davanın yara almasını isteyenlere, milletin ve milli vicdanın zarar görmesini isteyenlere, Mut milliyetçileri dik duruşlarıyla gereken cevabı sandıkta vermiştir.
Bilinmelidir ki, bu dava kutlu bir davadır. Şahısların veya kişisel hesapların arenası değildir. Bu davaya Mut insanı sahip çıkmış ve iradesini ortaya koymuştur. Milletimizin sandıkta vermiş olduğu mesaj birilerinin hesaplarını alt üst etse de, kazanan 2011 ve öncesindeki genel seçim oyları göz önüne alındığında yine Milliyetçi Hareket Partisi ve onun neferleri olmuştur.
Mut Milliyetçilerinin, 7 Haziran seçimlerinde nereye yatacağını merak edenlere veyahutta partimiz üzerinden ameliyat planlayanlara değerli dava arkadaşlarım çok net bir mesaj vermiştir. Artık Mut Milliyetçileri, kesin ve kararlı bir şekilde partisinin ve teşkilatının arkasında olduğunu göstermiştir. Mut Milliyetçileri, partisine, teşkilatına, davasına ve adaylarına sahip çıkmıştır.
Mersin adayları içerisinde AKP'nin 4. sıra, CHP'nin ise 2. sıra adaylarının Mut'lu olmasına ve Mut'tan bir vekil çıkarma arzususun son derece yüksek olmasına rağmen bu davanın bize öğrettiği “Önce Vatanım, sonra partim sonra ben” düsturunun Mut'ta gerçek bir yansıması olmuştur. Sonuçlar; şahıslar üzerinden siyaset yapmadığımızı ve öncelikli hedefimizin vatanperverlik olduğunu dava arkadaşlarımız tüm kamuoyuna ispatlamıştır.
Bizlere inanıp oy veren bütün hemşerilerimden Allah razı olsun. Diğer siyasi partilerimize oy vermiş hemşerilerimi de Allah utandırmasın diyorum. İnşallah birgün hangi partiye oy vermiş olursa olsun, MHP çatısı altında hep birlikte yürüyeceğimize inanıyorum. Seçim sürecinde bilmeden, istemeden kırdığımız veya üzdüğümüz insanımız varsa haklarını helal etsinler.
Teşkilat olarak Mut insanıyla gurur duyuyoruz, sandıkta vatandaşlık görevini yerine getiren herkese teşekkür ediyoruz. Biz Mut insanının ve Türkiye Cumhuriyeti'nin emrindeyiz. Her türlü fedakarlığa ve hizmete talibiz.
Sözlerime son verirken, her zaman onurla ve gururla söylediğimiz gibi “Ne Mutlu Türküm Diyene!” diyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Durmuş Ali ÇEREKÇİ
Milliyetçi Hareket Partisi
Mut İlçe Başkanı



960 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın