Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam315
Toplam Ziyaret771826
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Yılanların Aşkı Ölümle Bitti

Bozyazı ilçesinde bir evin önünde çiftleşen kara yılanlar, korkuya kapılan mahalleli tarafından öldürüldü.
Havaların ısınmasıyla birlikte kırsal alanda ortaya çıkan yılanların çiftleşme dönemi de başladı. Ancak bu dönem yılanlar için zaman zaman ölümle de sonuçla-nabiliyor.
Bozyazı ilçesinde kent merkezine kadar inen bir çift yılanın sonu da böyle oldu. Tekeli Mahallesi Girne Sokak'ta çiftleşme esnasında görülen bir çift kara yılan, vatandaşları korkuttu.
Boyları 1 metre 75 santimetreye ulaşan iki kara yılanı çiftleşirken gören mahalle sakinlerinden Şenol Portakal, korkuya kapılarak yılanları öldürdü.
Yılanların çiftleşme döneminde saldırgan bir tutum sergilediğini ileri süren Portakal, küçük çocukları olduğunu, bu nedenle endişelenerek yılanları öldürmek zorunda kaldığını söyledi. Yılanların çok atik ve süratli bir hayvan olduğunu, normal zamanlarda insanlardan kaçtığını dile getiren Portakal, "Ancak çiftleşme sırasında kör-düğüm olduklarından kaçmaları mümkün değil.
Bu nedenle gördükleri insanlara kendilerine zarar verileceği içgüdüsüyle saldırmaktalar. Bu nedenle öldürmek zorunda kaldık" dedi.



1347 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın