Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam162
Toplam Ziyaret778790
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

Şüpheli Ölüm

İlçemizde bir genç, bir kadınla geceyi geçirdikleri yerde çam ağacına asılmış halde ölü bulundu. Savcının incelemesinin ardından gencin cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çaltılı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ali Pantık (26) 70 FC 513 plakalı otomobili ile akşam saatlerinde Y.K. adlı kadını da yanına alarak Köşk mevkisine gitti. Aracını burada park eden Pantık, henüz bilinmeyen bir nedenle Y.K. ile tartıştı. Tartışmanın ardından Y.K. otomobilin içinde yatıp uyudu.
Sabah erken saatlerde uyanan Y.K., beraber geldiği Ali Pantık'ı otomobil içinde göremeyince çevreyi kontrol etti. Pantık'ı çam ağacında asılı halde gören Y.K. yakınlardaki bir eve gidip yardım istedi. Vatandaşlar olay yerine geldiklerinde Ali Pantık'ı asılı olduğu yerden indirip olayı jandarmaya bildirdi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri Ali Pantık'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından gencin ölümü şüpheli bulunarak, cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Gözaltına alınan Y.K.'nin sabah kalktığında Ali Pantık'ı otomobilde göremediğini, etrafı kontrol ettiğinde asılı halde görünce yakındaki evlerden yardım istediğini söylediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



1055 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın