Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam528
Toplam Ziyaret786263
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BAHÇE YANGINI KORKUTTU

İlçemizde yaşanan anız yangını yaklaşık 1dönüm ekili alanın kül olmasına neden oldu.
Kelceköy Mahallesi'nde bahçe sahibi bahçesini sularken henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı otluk alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü.
Etraftaki komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen Belediye ve Orman işletmesi arazözleri ve ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Bahçede çıkan yangında yaklaşık 1 dönüm bahçelik alan büyük zarar gördü.
Edinilen bilgiye göre, 1 Ağustos Cumartesi akşam saatlerinde Kelceköy mahallesinde bahçesini sulamakta olan vatandaş henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı bahçede yangın çıktı. Bir anda alevler kuru, sıcak havanın ve rüzgarın da etkisiyle tüm bahçeye yayıldı.
Vatandaşların ilk müdahaleyi yapmasına karşın, bahçe kenarındaki çalılıkların da kuru olmasıyla diğer bahçelere sıçrayan yangın, kayısı, zeytin ve incir ağaçlarının zarar görmesine neden oldu. İtfaiyeye haber veren mahalle sakinleri, kendi imkanlarıyla da yangına müdahale etmeye çalıştılar.
Belediye ve Orman işletmesinden gelen İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yangın fazla büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.



869 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın