Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam581
Toplam Ziyaret779209
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

İŞ MAKİNESİ OPERATÖRLERİ YETİŞTİRME KURSU AÇILIYOR

Mut Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen "Bu kursta bir iş var" projesi ile 120 kişiye iş makinesi operatörlüğü belgesi verilecek.
Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, yaptığı yazılı açıklamada, Kaymakamlık projelerine bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Sosyal devlet olmanın gereği olarak bir takım görev ve sorumluluklarının olduğunu ifade eden Akyüz, şöyle devam etti: "Bu bilinçle ilçemizde bulunan işsiz ve mesleği olmayan vatandaşlarımıza kol kanat germek devlet olarak boynumuzun borcudur. Biz de iş makinesi operatörleri yetiştirmek amacıyla 'Bu kursta bir iş var' projesini hayata geçirdik. Kursun bitiminde ise mezunlara iş makinesi operatörlük belgesi verilecek. Bu sayede işi olmayan vatandaşlarımıza da iş imkanı sağlamış olacağız."
Mut Halk Eğitimi Merkezi'nde açılacak kursta 72 saatlik teorik eğitimin verileceğini anlatan Akyüz, ön kayıtların 25 Ekim tarihine kadar devam edeceğini kaydetti.
Katılım olarak şu an için 120 kişilik kontenjan belirlediklerini belirten Akyüz, eğitimin 25 Ekim'de başlayarak şubat ayının sonunda tamamlanacağı sözlerine ekledi.



437 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın