Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam489
Toplam Ziyaret782241
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CANAN KARATAY ZEYTİN SEMPOZYUMUNA GELİYOR

Mut Kaymakamlığı ve Mut Belediyesi'nce, “1. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu” düzenlenecek.
9 Ekim'de gerçekleşecek olan sempozyuma; diyet ve beslenme alışkanlıkları konusundaki ezber bozan açıklamalarıyla büyük ilgi gören ve yaptığı açıklamalarla tıp dünyasında en çok tartışılan isimlerden olan Prof. Dr. Canan Karatay konuşmacı olarak katılacak. Sempozyum çerçevesinde, otogar girişi kavşağına yaptırılan zeytin heykelinin açılışı da gerçekleştirilecek.
İlçedeki zeytin ve zeytinyağı üreticileri ile işletmelerinin de katkı verdiği sempozyum, Mut Karacaoğlan Çınaraltı Parkında, saat 9.30'da açılacak.
1. Mut Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu programı şöyle: Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Protokol Konuşmaları, Prof. Dr. Canan Karatay'ın Konuşmaları (Soru – Cevap, İmza Etkinliği), Öğlen Arası, Zeytin Heykeli Açılışı, Zeytinyağı Dağıtımı, Mut'un Haydar Mahallesinde Bulunan ve Kültür Bakanlığı Tarafından Tescil Edilmiş 1300 Yaşındaki Anıt Zeytin Ağaç Ziyareti, Hasat Şöleni, Plaket Töreni, Kapanış.
Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve Belediye Başkanı Nebi Yılmaz; sempozyumun ilçenin ve ilçede yetişen ürünlerin tanıtımı açısından önemine dikkat çekerlerken, herkesi sempozyuma davet ettiler.



544 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın