Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam502
Toplam Ziyaret779130
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Erdemli ilçesinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde ticareti yapmak amacıyla İstanbul'dan 40-45 yaşlarındaki bir erkek şahsın uyuşturucu madde ile Erdemli'ye geleceği şeklinde bilgi alan Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Merkez Mahallesi Karanfil Sokak üzerinde eşkale uyan bir şahsın görülmesi üzerine durdurularak kimlik kontrolü yapıldı. Kontrolde Y.B. adlı şahsın uyuşturucu madde suçundan çok sayıda kaydı olduğu ve çeşitli mahkemelerce arandığı belirlendi. Şahısın üzerinde yapılan aramada 150 adet ekstazi tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirildi.
Öte yandan, ilçeye bağlı Kocahasanlı Mahallesi'nde iş yeri sahibi H.Ş.'nin uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde istihbari bilgiler alan polis, yanında bir şahısla birlikte motosikletiyle seyir halindeki şüphelileri durdurdu. Yapılan kontrollerde zanlıların üzerlerinden 1 adet 30x30 ebadında elektronik hassas terazi ve 570 gram ağırlığında esrar maddesi ele geçirildi. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada ise 150 gram daha esrar maddesi ele geçirildi. 'Uyuşturucu madde ticareti' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen 3 zanlı da çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



520 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın