Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam327
Toplam Ziyaret771838
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

LÜTFİ ELVAN, MUTLULARA SESLENDİ, DESTEK İSTEDİ

“Mut'u Hizmetlerle Şahlandıracağız” sloganıyla seçim kampanyası yürüten Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan; ELVAN, partilileriyle bir araya geldi.


AK Parti Mersin Milletvekili Adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Mut İlçe Teşkilatı tarafından ilçemizde düzenlenen seçim mitinginde “Mut'u hizmetlerle şahlandıracağız”, diyerek vatandaşlara seslendi.
Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Elvan, Ak Parti Mersin Milletvekili 5. sıra adayı Zeynep Gül Yılmaz ve Ak Parti Mersin 10. sıra adayı Koral Parça ile birlikte ilçemizde coşkuyla karşılandı.
Mitinge milletvekili adaylarıyla beraber Mut İlçe Teşkilatı ve İlçe Başkanı Hüseyin Yeşil, Ak Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar katıldı.

“Milliyetçilik bu ülkeye hizmet etmektir. Hizmet, taş üstüne taş koymaktır”

Elvan Konuşmasına şöyle devam etti, “Sevgili kardeşlerim önemli bir süreçten geçiyoruz. Ülkemize saldırı hat safhada, dört bir yandan ülkemize saldırıyorlar. Terör örgütlerini kullanıyorlar. Ülkemizin gelişmesinden, kalkınmasından, büyümesinden rahatsız olanlar acaba Türkiye'yi kendi içine kapatabilir miyiz, Türkiye'yi istikrarsız bir devlet haline getirebilir miyiz, diye çalışıyorlar” dedi.
“Milliyetçilik bu ülkeye hizmet etmektir. Hizmet, taş üstüne taş koymaktır. Evet, siz üretiyorsanız bu ülkenin kalkınmasına katkı sağlıyorsanız o zaman siz milliyetçisiniz demektir” diyen Elvan, bu ülke ve millet için gece gündüz çalıştıklarını belirterek; “Bizim yolumuz, dinimiz, milletimiz, devletimiz ve ay yıldızlı bayrağımız bir” dedi. Elvan, konuşmasının devamında şu sözlere yer verdi; “Kardeşlerim biz hep bunu söyledik 'tek millet, tek vatan, tek bayrak' dedik. Bu ay yıldızlı bayrak için ölürüz. Biz kenara geçip oturmayız. Biz millet için çalışırız. Milliyetçilik nedir biliyor musunuz? Vatanını milletini seven kişiler milliyetçidir ama 'ben milliyetçiyim' demekle milliyetçi olunmaz. Sorarlar adama 'bu ülke için ne yaptın? Mersin için ne yaptın? Mut için ne yaptın?' Ama cevabını veremezlerse o zaman onların da başı öne eğilir” dedi.

Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan, Mut-Silifke Karayolu için 1 Katrilyon Bütçe ayırdıklarını söyledi.

Allah'ın izniyle Mut'umuzu ayağa kaldıracağız diyen Elvan, “Mut'u şahlandıracağız göreceksiniz, Silifke Mut bölünmüş yolunu ihalesi için bugün karayolları Genel Müdürlüğümüz kamulaştırma ihale kurumuna başvurdu ve yapımına hemen başlıyoruz. Kaynak 1 katrilyon lira. 10 yakın tünellerimiz olacak, viyadükler olacak ve çalışmalar tamamlandığında çok kısa bir sürede yani 30–35 dakikada Mut'tan Silifke'ye ulaşmış olacaksınız. Mut-Gülnar yolunun projesi tamamlandı ve kamulaştırma çalışmalarına başladılar. Kamulaştırma çalışmaları devam ederken, Allahın izniyle ihalesine de çıkıyoruz ve Mut Gülnar yolunun yapımına hemen başlıyoruz. 14 kilometrelik Mut Çevre yolunu da Mut Silifke bölünmüş yolu içerisinde ihaleye çıkarıyoruz ve yapımına başlıyoruz. Bir başka yolumuz Mut'u Karaman iline bağlayan yol. Bu bölünmüş yol çalışmalarını da en kısa sürede tamamlayacağız. Bu yolu tamamlarken bir şey daha yapacağız, sürekli olarak heyelan yaşadığımız kışın arabalarımızın yollarda kaldığı o Sertavul geçidini artık 3 kilometrelik tünelle geçeceğiz” dedi.
AK Parti Mersin Milletvekili Adayı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan beraberindeki heyet ile birlikte miting programının ardından esnaflarımızı ziyaret ederek onların sıkıntılarını dinleyip, sohbet etti.



432 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın