Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam160
Toplam Ziyaret779474
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

POMPALI TÜFEKLE KUYUMCUYU SOYMAYA KALKIŞTI

Kar maskesi takıp pompalı tüfekle kuyumcu soymaya kalkışan 32 yaşındaki Cihan Özakbaş, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
Merkez Akdeniz İlçesi'nin Mahmudiye Mahallesi'ndeki kuyumcu dükkanında sabah saatlerinde vitrine altınları dizen Tahsin Gözcü, iddiaya göre camın önünde yüzü maskeli ve elinde pompalı tüfek bulunan Cihan Özakbaş'ı gördü. Arka tarafa geçen Gözcü, polisi arayarak yardım istedi. Hemen olay yerine en yakın polis ekipleri sevk edilirken, siren seslerini duyunca panikleyen Özakbaş, yakalanacağını anlayınca kar maskesi ve elinde bulunan pompalı tüfeği kaldırıma atıp kaçmaya çalıştı. Sokak aralarında polisle kovalamaca yaşayan Cihan Özakbaş, kısa sürede yakalanarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Yaşadığı olayın şaşkınlığını yaşayan Tahsin Gözcü, “Ben sabah vitrine altın diziyordum. Dükkan önünde kar maskeli ve elinde pompalı tüfek bulan kişiyi görünce, arkaya geçip sopayı aldım. O sırada da polisi aradım. Yakalanacağını anlayınca da kar maskesi ve pompalıyı yere bırakıp hızla kaçmaya başladı” dedi.



826 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın