Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam302
Toplam Ziyaret781059
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

AK PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARINDAN ZİYARET

Geçtiğimiz 30 Mart 2014 yerel seçimleri AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa SEVER ve Mut Belediye eski Başkanı Murat ORHAN gazetemizi ziyaret etti. SEVER ve ORHAN'a, AK Parti Mut İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Osman PİRGON eşlik etti.
Türkiye gündemini, Mersin’e ve Mut’a yapılması gereken yatırımları değerlendiren SEVER ve ORHAN, istikrarın önemine değindiler. Ekonomik gelişmelerin istikrarı işaret ettiğini söyleyen Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa SEVER, “İhracat ve ithalat dengeleri, döviz kur piyasası Türkiye'nin güçlü ekonomiyle ayakta tutabileceği hadiselerdir. Ekonomi istikrarı önemser. yatırımlar istikrar varsa olur. Türkiye 1 Kasım'da istikrarı dikkate almalı ve koalisyon hükümetlerinden kaçınmalıdır. ülkemizin teröre karşı tek ses tek nefes olması gerekir” dedi.
2014 yerel seçimlerinde tarihi fırsatın kaçtığını dile getiren ORHAN ve SEVER, yatırımların ve Mut’a gelecek hizmetlerin takipçisi olacaklarını ifade ettiler.
Gazetemize yerel medyanın önemine değinerek teşekkür eden Mustafa SEVER ve Murat ORHAN, gazetemize başarı dileklerinde bulunarak ziyaretlerini tamamladılar.



498 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın