Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam314
Toplam Ziyaret781472
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MHP HEYETİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

MHP Mut İlçe Teşkilatı, 1 Kasım seçimleri dolayısıyla, Mersin Milletvekili Adayı Baki ŞİMŞEK ile birlikte gazetemize ziyarette bulundular.
Ülkenin siyasi, ekonomik ve dış işleri konusundaki durumunu değerlendiren MHP Mersin Milletvekili Adayı Baki ŞİMŞEK, “AKP iktidarı ülkeyi karanlık bir yola sürükledi ve ülkemiz içinden çıkılmaz bir hale doğru gitmeye devam ediyor. MHP bu gidişe dur diyebilecek tek partidir. Çözüm adı altında gizli görüşmelerle yürütülen çözülme süreci ve imralı canisine yapılan şirinliklerin hesabını elbet soracağız. İşçinin, memurun, emeklinin, işverenin ve taşeronun dikkati MHP'dedir. MHP, bugün gelinen noktada bu ülkede yaşayan her bir ferdimizin tek umududur. Aziz milletimizden partimize iktidar fırsatını vermesini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Mersin Milletvekili Adayı Baki ŞİMŞEK'e gazetemize yapmış olduğu ziyarette, MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali ÇEREKÇİ, Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, Belediye Meclis Üyesi Volkan ŞEKER, MESKİ Mut Şube Müdürü Kaya ARI eşlik etti.
MHP Heyeti, 42 yıl yayın hayatını sürdüren gazetemize başarı dileklerinde bulunduktan sonra seçim çalışmalarına devam etmek üzere ayrıldılar.



406 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın