Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam115
Toplam Ziyaret771626
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

YOKSUL VATANDAŞA YARDIM ELİ

Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, ilçemiz Kışla
Mahallesi'nde bir göz taş evde oturan dar gelirli ve
5 çocuklu Durdane Çapaat'a evinin anahtarını teslim etti.

Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, ilçemiz Kışla Mahallesi'nde bir göz taş evde oturan dar gelirli ve 5 çocuklu Durdane Çapaat'a evinin anahtarını teslim etti.
İlçe Kaymakamı Mehmet Ali AKYÜZ, Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, Belediye Başkan Yardımcısı Nebi GİŞİ'nin katılımıyla gerçekleşen anahtar teslim programında, ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Durdane ÇAPAAT; “Bize yardım edenlerden, destek olanlardan Allah razı olsun. Eşim üç yıl önce beyin kanamasından öldü. Üçü kız, ikisi erkek 5 çocukla kala kaldım. Çocuklarımın ikisi liseye, ikisi ilkokula gider. Geçim sıkıntısı içindeyiz. Komşularımızın, belediyemizin ve kaymakamlığımızın yardımlarıyla geçiniyoruz. Şimdi başımızı sokacak bir evimiz oldu, sağolsunlar” dedi.
Kışla Mahallesi'ndeki dar gelirli Durdane hanıma evinin anahtarını teslim eden Belediye Başkanı Nebi Yılmaz; “Durdane hanım zor şartlarda yaşıyordu. Kışla eski muhtarımız bu işe el attı. Bizlere ulaştı ve bilgilendirdi. Bizler de belediye olarak bütün imkanlarımızla seferber olduk. İş adamlarımızın da desteğini aldık. Sağolsun Mustafa Düzenli kardeşimiz bu organizasyonda öncülük etti. Şimdi ise Durdane hanıma evinin anahtarını teslim ediyoruz. Biz çok mutluyuz. Allah Durdane hanıma evinde çocuklarıyla beraber sağlık afiyet ve ağız tadıyla oturmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.
İlçe Kaymakamlığıyla beraber dar gelirli 77 aileye düzenli yardım yapıldığını ifade eden Başkan YILMAZ, kendilerine bilgi verildiği takdirde daha fazla aileye ulaşıp yardım yapılacağını ve bu konuda son derece hassas olduklarının altını çizdi.
Başkan YILMAZ, yeni evine kavuşan Durdane Çapaat'a ev hediyesi olarak saat hediye etti.



508 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın