Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam704
Toplam Ziyaret772643
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KAÇAKÇILIK İLE MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Mersin Valisi Özdemir Çakacak başkanlığında toplanan Kaçakçılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, il genelinde yapılan çalışmaları masaya yatırdı.
Vali Özdemir Çakacak başkanlığında gerçekleştirilen Kaçakçılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısına, Vali Yardımcısı Ömer Eru, Erdemli Kaymakam Vekili Turgut Serimer, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Fatih Erhan, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, Mersin Liman Başmüdürü Zafer Gül ile Mersin Serbest Bölge Gümrük Müdürü Yusuf Şenel katıldı.
Vali Çakacak toplantıda yaptığı konuşmada, kurulun amacının kaçakçılıkla mücadele sürecinde mevcut durumun değerlendirilmesi ve kaçakçılıkla mücadelenin ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından koordinasyon içerisinde yürütülmesini sağlamak olduğunu söyledi. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında ilgili kurum ve kuruşlarca bugüne kadar başarılı çalışmalar yapıldığını belirten Çakacak, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürü İdris Yılmaz, Sahil Güvenlik ve Akdeniz Bölge Komutanı Fatih Erhan ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Şaban Cebeci tarafından kurul üyelerine kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili sunum yaptı.



431 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın