Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam156
Toplam Ziyaret771667
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

TAKTAK KAZASI 1 ÖLÜ, 1 YARALI

İlçemizde taktak motoru olarak bilinen tarım aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre Kaza, İlçeye bağlı Hamam Mahallesi Havutgediği mevkiinde meydana geldi. Ahmet Kanar'ın (56) kullandığı tarım aracı Mut ilçesine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu takla atarak devrildi.
Kazada sürücü Ahmet Kanar olay yerinde hayatını yitirirken eşi Fatma Kanar (59) yaralandı. Yaralı Fatma Kanar ambulansa Mut Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Taktak Kazaları Ne Zaman Önlenecek

İlçede bir türlü önüne geçilemeyen taktak kazasında ölümlere ne zaman son verilecek. Tarım aracı olarak kullanılması gereken taktak motorlarının ilçemizde malesef yolcu ve yük nakil aracı olarak kullanılmasına kızan vatandaşlar, Yetkililerin artık bu olaya el atmalarını istediler. Nedense bir türlü önüne geçilemeyen taktak kazaları motosiklet kazalarını aratmayacak kadar çokluğu ve genelde ölümle sonuçlanması bizleri endişelendirmeye başladı diyen vatandaşlar, Yetkilileri bu konuda göreve davet ediyoruz. En azından Kaymakamlık, Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün vatandaşları bu konuda aydınlatıcı bir toplantı yaparak bilgilendirmeleri ayrıca çevirmelerde trafiğe çıkmalarının yasak olduğu konusunda uyarmaları gerekmektedir dediler.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.



597 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın