Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam151
Toplam Ziyaret778320
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

CHP ÖRGÜTÜ GÜNAY DEDİ

CHP Mut İlçe Örgütü, sonucu merakla beklenen Olağan Genel Kurulu'nu yaptı.
Yapılan seçimler sonucunda Av. Abdurrahman Günay 109 delegenin oyunu alırken, Nurşen Özkan 93 oyda kaldı. 59 delege ise oy kullanmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Örgütü kongresini tamamladı. İlçe Başkanı Nurşen Özkan'la yarışan Avukat Abdurrahman Günay, 8 yıl aradan sonra yeniden İlçe Örgütünün başına getirildi. Toplam 261 delege ile seçime gidilen kongrede 109 delegenin oyunu alan Av. Abdurrahman Günay, CHP'nin yeni Mut İlçe Başkanı oldu.
CHP Mut İlçe Örgütü, sonucu merakla beklenen Olağan Genel Kurulu'nu yaptı.
Mut Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongreye katılan konuklar arasında; CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Serdal Kuyucuoğlu, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi, CHP Mersin İl Başkan Yardımcısı ve diğer davetliler yer aldı.
CHP İlçe Kongresinde, İlçe Başkanı Nurşen Özkan ve 2007 yıllarında partide Başkanlık yapan Abdurrahman Günay yarıştı.
Oldukça sakin geçen ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı kongrede; Divan Heyetinin Oluşumu, Başkan Adaylarının ve diğer konuşmaların ardından seçime geçildi. Yapılan seçimler sonucunda Av. Abdurrahman Günay 109 delegenin oyunu alırken, Nurşen Özkan 93 oyda kaldı. 59 delege ise oy kullanmadı. Bu sonuçlarla Günay, 8 yıl önce bıraktığı İlçe Başkanlığı koltuğuna tekrar oturdu.
Sonuçların açıklanmasının ardından yeni Başkan Abdurrahman Günay, partililere teşekkür konuşması yaptı. Günay, partililerle elele vererek, CHP'yi ilçemizde hak ettiği yere getirmek için çalışacaklarını söyledi.
Abdurrahman Günay'ın İlçe Başkanlığında seçilen yönetim kurulu üyeleri; Ali Oral, İ. Murat Şimşek, Mehmet Özay, Duran Orhan, Hüseyin Alagöz, Fatma Ayan, Hasan Toplu, Nevin Özel, Muzaffer Ataş, Gönül Serbes, Uğur Mekan, Hatice Akkulak, Bülent Sezgin, Yıldız Gür'den oluştu.

CHP Mut İlçe Yeni Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz.



728 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın