Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam455
Toplam Ziyaret779769
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

4.000 ZEYTİN FİDANI DAĞITILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mut Belediyesi ortak çalışması ve Tarımsal Hizmetler Müdürlükleri vasıtasıyla ilçemizde 4 bin zeytin fidanı dağıtıldı.
Meydan Spor Kompleksinde, talepte bulunan çiftçilere zeytin fidanlarının teslim edildiği programda bilgi veren Belediye Başkanı Nebi YILMAZ; “Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Mut Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalarla, bugün 4 bin zeytin fidanı dağıtıyoruz. Büyükşehir belediyemizin tedarik ettiği ve Mut insanının üretimine kazandırdığı fidanları üreticilerimizle buluşturmaktan son derece mutluyuz. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl 50 bin adet Mut tipi fıstık fidanı dağıtmıştık. 2016 Ocak ayında da belediye meclisimizce karara bağladığımız 200.000 adet asma anacı dağıtacağız. Amacımız her yıl alternatif ürünlere yönelik destek vermek. Ekonomisi zayıf mahallelerimizi kalkındırmayı öncelik tutarak üründe çeşitliliğe, hatta seracılığa kadar destek vermek istiyoruz. Üreticilerimizden gelen bütün talepleri değerlendiriyoruz” dedi.
Başkan YILMAZ, Mersin Büyükşehir Belediyesi Mut Koordinasyon Şube Müdürü Hüseyin SALGUR ile birlikte üreticilerle sohbet ettikten sonra fidanları dağıttılar. Mut Belediyesi ekipleri müracaat eden 100 çiftçiye 40'ar adet zeytin fidanını teslim etti.



399 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın