Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam378
Toplam Ziyaret778547
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

MEMURLARIN SENDİKA SEVİNCİ

Mut Belediyesi, kurumda yetkili Türk Yerel Hizmet-Sen sendikası ile memurlara yönelik sosyal denge tazminatlarında anlaşmaya vardı.
Mut Belediyesi'nde çoğunluk üyesini elinde bulunduran Türk Yerel Hizmet-Sen Başkanı Nihat AŞÇI, Belediyede görevli memurlarla ve akabinde Belediye Başkanı Nebi YILMAZ ile görüştü. 4836 sayılı yasanın 32. Maddesi ve geçici 14. Maddeden doğan yasal hakların idare tarafından müzakere edilerek karara bağlanmasını kapsayan, sendika toplu görüşmelerinde Başkan YILMAZ ile mutabakata varıldı.
Türk Yerel Hizmet Sen Mersin İl Başkanı Nihat AŞÇI yaptığı açıklamada, “Amacımız üyelerimizin menfaatlerini ve enflasyon oranlarının üzerinde iyileşme alarak haklarını korumaktır. Memur arkadaşlarımızla önce kendi aramızda yasanın öngördüğü limitleri ve kapsamı görüştük. Daha sonra Sayın Başkanımızla da müzakere ederek karara bağladık. Mut Belediyesinde imzaladığımız sözleşmenin üyelerimize ve belediyemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Nebi YILMAZ; konuşmasında “Belediyemizde çalışan her bir arkadaşımın en iyi şekilde maaşını alması, sosyal haklardan yasanın bize verdiği yetkiyle birlikte en iyi şekilde faydalanması tarafındayım. Belediyemizin bütçe ve gelir düzeyi, çalışanlarımızın iş konusundaki gayreti ve istekliliği bizlerin elini güçlendirmiştir. Birlikte karara bağladığımız sosyal denge sözleşmesinin personelime ve belediyemize hayırlı olmasını diliyor, iş veriminin artacağına, etkin belediyecilik anlayışına hizmet edeceğine yürekten inanıyorum” dedi.
Mut Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, konuşmaların ardından Türk Yerel Hizmet Sen Mersin İl Başkanı Nihat AŞÇI ile birlikte Mut Belediyesinde memurlara yönelik 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan sosyal denge tazminatı sözleşmesini imzalayarak el sıkıştılar.



428 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın