Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam490
Toplam Ziyaret782242
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

BÜYÜKŞEHİR'DEN YAYA ÖNCELİKLİ GENİŞ YOLLAR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, şehir içerisinde yoğun şekilde kullanılan caddeleri imar planına uygun olarak genişleterek, trafikte yeni bir döneme imza atarken, yaya öncelikli çalışmalarına da devam ediyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından merkezde gerçekleştirilen yol, alt yapı ve genişletme çalışmaları, kent trafiğini daha güvenli hale getirmek için aralıksız sürüyor.
İsmet İnönü Bulvarı Mersin Oteli önünde yapılan 1200 metre bordür yenileme ve yol genişletme çalışmaları yapılırken, Mersin Oteli önünde bulanan dönel kavşak da kaldırıldı.
Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler tarafından İsmet İnönü Bulvarı üzerinde yapılan uygulamalarla yaya geçidi bulunan yerlerde sürücülerin uyması gereken kurallar zemine işleniyor. T-11 yaya geçidi, yaya geçit çizgileri ve yönlendirici oklar zemine işlendikten sonra araç sürücüsünün yaya geçidi bölgesinde olduğu belirtilerek farkındalık oluşturuluyor. Bu uygulama ile araç sürücüleri, yayalara saygı gösterilmesi konusunda uyarılıyor.



356 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın