Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam63
Toplam Ziyaret781221
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

VALİ YARDIMCISI MEYDAN DÜZENLEMESİNİ İNCELEDİ

Yatırım İzleme ve Koordinasyondan sorumlu Mersin Vali Yardımcısı Ali KATIRCI, ilçemize gelerek Cumhuriyet Meydanı'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.
Cumhuriyet Meydanı'ndaki “Sokak Sağlıklaştırma ve Çevre Düzenlemesi” kapsamında çalışmalar hakkında önce yüklenici firmadan ve Belediye Başkanı Nebi YILMAZ'dan bilgi alan Vali Yardımcısı Ali KATIRCI, çalışmaların kurul kararlarıyla yürütüldüğünü, her ayrıntının kurulda görüşülerek programa alındığını ve tarihi dokunun korunmansın esas alındığını söyledi.
Projenin başlangıç ve son hali arasında birçok düzeltme ve iyileştirme yapıldığını vurgulayan Başkan YILMAZ, Vali Yardımcısı KATIRCI'dan proje konusunda ağaçlandırma, trafik akışı ve sosyal alan çalışmalarını kapsayan tekliflerini ve kurulda görüşülmesi için taleplerini yerinde anlattı.
Vali Yardımcısı Ali KATIRCI, Belediye Başkanı Nebi YILMAZ'ın makamında basın mensuplarına çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “Bugün Mut ilçemizde önce Sayın Kaymakamımızı ve ardından Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Kültür Varlıkları katkı payından alınan ödenek ile Valilik ve Belediye ortak çalışmasıyla Cumhuriyet Meydanımızdaki düzenlemeleri yapıyoruz. Bugün Adana Bölge'den kontrolör arkadaşlarımız buradalar. Bizler de çalışmalara nezaret ettik. İşin tamamlanması ve iş artışı konusunda yüklenici firmadan ve belediyemizden Mart ayına kadar tamamlanması için gereken gayretin gösterildiği bilgisini aldık. Yerinde denetimi gerçekleştirdik. Kurul kararına bağlı yatırımların belirli bir mekanizma içinde değerlendirilerek ürettiği çalışmalarda gelen önerileri Sayın Başkanımızla birlikte gündeme alacağız. Teklifleri kurulda görüşeceğiz” dedi. İlçemize üç okul yapımı projesi olduğunu ve bu konu ile ilgili arsa çalışmalarına başladıklarını belirten KATIRCI; “Milli Eğitim yatırımlarını da kapsayan bir gündemimiz var. Mut'a yapımı planlanan 3 okul için arsa çalışmalarını görüşeceğiz. Mut'ta birkaç konuyu kapsayan nezaket ve yatırım ziyaretimizi gerçekleştirmiş olduk” dedi.
Başkan YILMAZ, Vali Yardımcısı Ali KATIRCI'ya ziyareti esnasında Mut Zeytinyağı hediye etti.



353 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın