Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam261
Toplam Ziyaret772200
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

KARAYOLLARI SINIFTA KALDI

Geçtiğimiz Pazartesi akşamı yağan kar sonucu ilçemiz karayolları sınıfta kaldı.
Sertavul – Burunköy arasında yağan kar neticesinde ilçemizin İç Anadolu'ya ulaşımını sağlayan tek yolu maalesef geçit vermedi.
Karaman'dan ilçemize gelen araçlar rahatlıkla Sertavul geçidini geçerken ne yazık ki Sertavul'dan Mut'a gelirken zar zor gelebildiler.
Karayolları şube şefliği aranmasına rağmen alınan cevap ise ekipler Sertavul Mut arasında yol açma çalışmasında oldu. Ancak adı geçen yolda herhangi bir çalışma yoktu. Bu duruma bizzat tanık olan Mut Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Evren konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Mustafa EVREN açıklamasında; “Geçtiğimiz Pazartesi akşamı saat 19.00 sıralarında Karaman'dan gelirken Sertavul geçidine kadar çok rahat geldim. Zira Karayolları can hıraş yol açama çalışması yapıyordu. Ancak Sertavul geçidinden sonra ise Mut'a gelirken aracımda zincir olmasına rağmen zorlukla gelebildim. Burunköy Mahallesine geldiğimde ise yolda kontrol yapan Bölge Trafik Amirliği ekiplerinin Karaman yönüne giden araçların zincirsiz gitmemeleri konusunda uyarı yaparken, mesleğimin gereği olarak yanlarına uğradım ve yolda Karayollarının çalışmasının olmadığını beyan ettim, ilçe Kaymakamımızı telefonla arayarak durumu kendilerine izah ettim. Kaymakam bey konuyla ilgileneceğini söyleyerek ilgilileri aradılar ki, hemen akabinde kar kürüme aracı karşımdan geldi. Böyle bir günde acaba birilerinin aramasına gerek olmadan görevliler asli görevlerini yapamazlar mıydı? Sertavul geçidinin kapanması durumunda Adana Mersin istikametinden Konya istikametine giden araçlar Silifke'de, Konya istikametinden Adana Mersin istikametine giden araçlar ise Karaman'da bekletilerek yolun açılmasından sonra seyahatlerine devam ediyor. Bu da ilçemiz esnafının ister istemez zararına neden oluyor. Bunun yanı sıra ilçemizden Karaman'a gidiş geliş yapan fabrika işçilerinin durumu da göz önüne alındığında ilçemiz Karayollarının özellikle bugünlerde kimsenin uyarı ve ikazı olmadan görevlerinin başında olması gerekir” dedi.



521 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın