Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam246
Toplam Ziyaret782730
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

GAZETECİLER GÜNÜ BULUŞMASI

Belediye Başkanı Nebi YILMAZ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçemizdeki ulusal ve yerel basın temsilcileriyle sabah kahvaltısında buluştu.
Meydan Spor Kompleksindeki Eşref Saati Cafe&Restaurant'taki kahvaltıya ailesiyle birlikte katılan Başkan YILMAZ; basın mensuplarını emeklerinden, gayretlerinden ve özverilerinden dolayı tebrik etti.
Nebi YILMAZ konuşmasında; “Sevgili arkadaşlar, bugün sizin gününüz. Topluma hizmet eden sizlerin emekleri, gayretleri ve zor şartlar altındaki çalışmalarını görüyoruz. Sizleri emeklerinizden ötürü kutluyorum. İnsanımıza doğru bilginin ulaştırılması, kamuoyunun aydınlatılması ve şeffaflık ekseninde üstlendiğiniz sorumluluğu layıkıyla taşıyorsunuz. Amacımız bugün sizlerle sohbet etmek, sizleri mesai dışı bir ortamda dinlemek ve destek olmak. Ben sizlerin yanındayım. İlerleyen zamanlarla birlikte neler yapabiliriz, sosyal olarak nasıl bir araya geliriz noktasındayız ve sizlerden gelen taleplere de açığız” dedi.
Başkan YILMAZ, basınla kahvaltı buluşmasında, İçkili mekanların Mut dışına alınması, Mut'u Mutlulara Tanıtma Projesi ve Parkomat sistemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Başkan Yılmaz'ın düzenlediği kahvaltıya, Mut Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nebi GİŞİ, ulusal basından Mehmet ÇETİN (TRT), Hasan ÇETİN (İHA), Ahmet GÜLER (AA), Murat SÖZERİ (DHA), yerel basından ise Ali YAVER SOYLU (Mut'tan Haber Gazetesi), Osman ÇAĞLAR (Mut'un Sesi Gazetesi), Mehmet GÜRBÜZ (Rengarenk Gazetesi), İbrahim ARI (Mutilçemiz.Net Haber Servisi), Abdurrahman AYDIN (Mut'tan Haber Gazetesi) ve Sıtkı SOYLU (Mut Belediyesi Basın Merkezi) katıldı.
Gazetecilere takvim, ajanda ve kolonyadan oluşan bir set hediye eden Başkan Nebi YILMAZ, daha sonra gazetecilerle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.



386 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın