Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam146
Toplam Ziyaret778774
Takvim
Saat
KÜNYE
MUT'TAN HABER GAZETESİ
Kurucusu: Sıtkı SOYLU
İmtiyaz Sahibi: Ali Yaver SOYLU
Yazı İşleri Müdürü: Halil SÖYLEMEZ
Tel: 0324 774 13 69 
www.muttanhaber.net
e-mail:
aliyaversoylu@hotmail.com
U
ETS : 15016-10186-48762

DEVECİ OTEL & İNŞAAT HİZMETE GİRDİ

DEVECİ OTEL & İNŞAAT HİZMETE GİRDİ

1972 yılından bu yana ilçemizde lokanta işletmeciliği sektöründe hizmet veren Kadir Deveci; oğulları Birol ve Bilgi Deveci ile birlikte Otel ve İnşaat Sektöründe “Biz de Varız” dedi.
Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ömer Sarı, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla 4 Nisan Pazartesi günü Deveci Otel & İnşaat'ın açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşma yapan İnşaat Mühendisi Birol Deveci; “Açılışımıza katılıp bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza teşekkür ederim, yeni açılan işletmemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
“18 Oda, 44 kişi kapasiteye sahip otelde
12 kişi istihdam ediliyor”
İlçemiz Atatürk Bulvarı Ziraat Bankası Karşısında bulunan Deveci Otel & İnşaat firması bünyesinde 12 kişinin istihdam edildiğini belirten Birol Deveci, otelin 18 Odalı ve 44 kişi kapasiteli olduğunu ayrıca Deveci Otel Restaurant bölümünde Toplu yemek etkinliklerinin yanı sıra ailece gelinebilecek nezih bir ortamın olduğunu belirtti.

857 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın